Nicolae Botgros si Lidia Bejenaru s-au iubit timp de 50 de ani
Nicolae Botgros si Lidia Bejenaru s-au iubit timp de 50 de ani

Nicolae Botgros, decizie șoc la două săptămâni de la moartea soției sale. Celebrul dirijor și Lidia Bejenaru au format un cuplu nu mai puțin de 50 de ani, astfel că muzicianul nu își poate reveni după dispariția jumătății sale. Ce a decis să facă după ce maestrul s-a văzut singur, citiți în articolul de mai jos.

Nicolae Botgros recunoaște că a greșit mult în relația cu soția sa, Lidia Bejenaru, care a decedat în urmă cu două săptămâni

Nicolae Botgros a luat o decizie șoc la două săptămâni de la moartea soției sale, Lidia Bejenaru. Nicolae Botgros suferă tare după pierderea soţiei, astfel că dirijorul din Republica Moldova nu-și revine după decesul Lidiei Bejenaru, lângă care a stat timp de 50 de ani.

La scurt timp de când i-a murit soţia, Nicolae Bogros nu a mai rezistat și a recunoscut, chinuit de remușcări și regrete, că a greșit mult în căsnicia cu Lidia Bejenaru.

Nicolae Botgros si Anisoara Dabija, amanta care i-a facut si o fetita
Nicolae Botgros si Anisoara Dabija, amanta care i-a facut si o fetita

Nicolae Botgros trăiește coșmarul vieții sale

Noi am trăit cu Lidia toate evenimentele cele mai frumoase. Că a fost și sfadă în casă…Ne-am sfădit, că la orice om există treaba asta, că am greșit eu, tot se mai pune. S-au luat toate lucrurile în calcul, am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată. Dar, mă rog, Dumnezeu a vrut să ne despartă. Foarte greu. Despărțirea a fost foarte tulburătoare, pentru mine, în viață nu a fost trăsnet mai mare ca acesta”, a declarat Nicolae Botgros, la Antena Stars.

Astfel, Nicolae Botgros a luat o decizie șoc și a decis să se mute în casa fiului său, Corneliu, și asta pentru că nu suportă să doarmă singur în casa în care a trăit atâția ani cu soția sa, Lidia Bejenaru.

Nicolae Botgros nu s-a mai dus acasă

Eu nu am mai intrat la mine în casă de două săptămâni, de când nu mai e Lidia. Mă uit la Cornel, plânge, mă uit la Cristi (nr: nepotul lui Nicolae Botgros), plânge. Și periuța de dinți mă leagă de ea și îmi aduce aminte de Lidia”, a mai povestit Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros a fost implicat într-un triunghi amoros. În urmă cu trei ani, Anișoara Dabija, artistă de muzică populară de peste Prut și cea care îi era amantă, i-a născut o fetiță. Dirijorul era căsătorit însă cu Lidia Bejenaru. Cei doi nu au divorțat, însă maestrul a recunoscut copilul făcut cu amanta.

De ce a murit Lidia Bejenaru

Interpreta de muzica populara Lidia Bejenaru-Botgros, sotia dirijorului Nicolae Botgros, a fost condusă pe ultimul drum. Familia, prietenii, colegii de scena şi simpli oameni care au îndrăgit-o au mers la Palatul National ”Nicolae Sulac” pentru a îi aduce un ultim omagiu. Soția lui Nicolae Botgros a decedat răpusă de cancer la colon.