Robert Turcescu, razboi cu aktual24
Robert Turcescu, razboi cu aktual24

Scandal în presă. Robert Turcescu se războiește cu un site de știri după ce acesta a scris despre el că este prea bogat. Robert Turcescu nu s-a sfiit să folosească cuvinte dure la adresa jurnaliștilor care au scris ce au scris despre el. Toate amănuntele, în articolul de mai jos.

Scandal în lumea bună a presei. Robert Turcescu sare la gâtul mai multor jurnaliști. Grigore Cartianu, printre ei

Scandal în presă. Robert Turcescu se războiește cu un site de știri după ce acesta a scris că jurnalistul este prea bogat. Astfel, Robert Turcescu i-a făcut prostovani pe jurnaliștii de la aktual24 după ce aceștia i-au dedicat un articol cu numele- ”Uriasa avere acumulata de Turcescu. S-a enervat Cartianu: „Declaratia ta de avere te poate arunca direct in puscaria nesimtirii. Colonelul are 1,63 milioane de euro”.

Site-ul scrie articolul în urma dezvăluirilor făcute de Grigore Cartianu, jurnalist cu care Robert Turcescu a intrat în conflict de câteva zile.

 

Robert Turcescu, comentariu acid la dezvăluirile despre el

Astfel, Robert Turcescu le-a comentat celor de la aktual24, la postarea de pe Facebook, unde printre altele, i-a făcut prostovani.

”Pai, mai, prostovanilor (la Aktual24 ma refer), averea mea e publica, am completat la declaratii de mi s-a urat cat am fost candidat, consilier, deputat, m-au verificat si ANI, si dusmanii, acum s-a trezit nataraul asta de Grigore sa zică si el ceva, ca atât il duce mintea aia mica si puturoasa. Da’ nu vreti voi sa-l rugati pe Gregoar sa completeze si el o declaratie de avere? Abia atunci puneti de-o stire, ba, baieti! Sa vedeti minunea lumii cum unul care rupe pixul cand scrie a „castigat” din scris mai mult decat Cartarescu!”, a scris Robert Turcescu în comentariile articolului.

Aktual24 nu se abține

La rândul lor, jurnaliștii de la aktual24 nu s-au abținut și l-au făcut și ei pe Robert Turcescu prostovan.

”Robert Nicolae Turcescu, multumim pentru vizita. Si dorim sa va intoarcem complimentele. Sa fii milionar in euro si sa lucrezi pentru caricaturile penale de jurnalisti Curea si Andronic, well… oare cine o fi prostovanul? Apropo, vedeti cate share-uri are stirea :))) Ovidiu Albu”, a scris aktuakl24.ro.

Robert Turcescu, în război cu Grigore Cartianu

Grigore Cartianu și Robert Turcescu s-au atacat reciproc după ce al doilea ar fi semnat pe lista referendumului de schimbarea din funcție a lui Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1. Atunci, Grigore Cartianu spunea că Robert Turcescu s-a dat cu PSD și cu AUR, fapt care l-a făcut pe Robnert Turcescu să îl atace la rândul lui.

El care a papat in ultimii ani sume consistente de bani in campania electorala, de la mai toate partidele politice. Numai PMP i-a dat niste zeci de mii de euro! El care a vandut cărți carate cu portbagajul si cu geamanatanul prin toata Europa si prin America, fara sa dea un bon fiscal, fara sa plateasca impozit pe venit sau pe profit. Bani la negru, altfel spus.

Acuzații grave la adresa lui Grigore Cartianu

El care a ajuns sa-l scuipe pe Radu Moraru, care e nasul copiilor lui, doar pentru ca Moraru nu a mai avut de unde sa-l plătească la un moment dat.

Cartianu care pozeaza in sarantoc, dar care a ajuns sa cumpere zeci de hectare de pamant si de padure, de zici ca e cel mai de succes autor de carti de la Marin Preda incoace! Pai, vorba lui Tanase, de unde, mai, nene?!

Cum îl face Robert Turcescu pe Grigore Cartianu

Nu ti-e rușine, lepră, sa deschizi gura? Chiar crezi ca poți minți la nesfârșit pe toată lumea? Nu poti, mai, prapaditule!”, a scris Robert Turcescu pe pagina lui de Facebook.