Jennifer Gates este fiica cea mare a lui Bill Gates
Jennifer Gates este fiica cea mare a lui Bill Gates

Cum arată fiica lui Bill Gates în costum de baie. Ce pasiuni are Jennifer Gates. Fiica cea mare a lui Bill Gates a început să iasă în față. Tânăra și-a spus părerea publică cu ocazia divorțului dintre părinții săi, a făcut declarații și cu ocazia vaccinării anti-covid și postează pe pagina de socializare fotografii cu pasiunile sale. Mai multe amănunte, în articolul de mai jos.

Cum arată fiica cea mare a lui Bill Gates în costum de baie. Tânăra de 25 de ani are o pasiune în a poza la plajă

Cum arată fiica lui Bill Gates în costum de baie. Ce pasiuni are Jennifer, cea mai mare dintre copiii miliardarului. Astfel, Jennifer de câteva luni în coace a început încet-încet să iasă în atenția publicului. Jennifer Gates a făcut declarații publice despre divorțul părinților săi, a anunțat lumea întreagă că s-a vaccinat, iar în rest își vede de pasiunile sale, dar nu fără a-și anunța prietenii internauți despre asta.

Chiar dacă Bill Gates strigă sus și tare că copiii săi nu vor moșteni averea, pasiunile lui Jennifer, după cum se vedea pe rețeaua de socializare sunt unele pe care le au oamenii cu bani. Călătoriile și pozatul în costum de baie îi ocupă o mare parte din timp fiicei celei mari a miliardarului, dar și călăria, o altă pasiune ce necesită bani mulți. De asemenea, din fotografii, Jennifer Gates pare să aibă prieten, un tânăr cu care se afișază în multe ipostaze.

Bill Gates a stabilit o sumă fixă de bani pentru fiecare copil al său

De altfel, Bill Gates a anunțat că nu le va lăsa banii copiilor săi. Le va lăsa câte un nimic de 10 milioane de dolari la fiecare, astfel încât fiecare să se descurce singur în viață.

Pe de altă parte, într-o postare pe contul său de Instagram, Jennifer Gates a ținut să mulțumească oamenilor de știință și medicilor pentru eforturile lor dar a făcut și o glumă pentru internauții conspiraționiști, spunând că, din păcate, vaccinul nu i-a implantat în creier geniul tatălui său, scrie The Independent.

Ce spunea Jennifer Gates când s-a vaccinat împotriva covid

Sunt mai mult decât privilegiată să primesc prima doză prin care ARNm îmi învaţă celulele să clădească un răspuns imun la virus. Ca student la Medicină şi medic în devenire, sunt recunoscătoare că îmi va oferi protecţie şi siguranţă pentru munca mea viitoare”, a scris Jennifer în postarea sa.

Jennifer Katharine Gates este fiica cea mai mare a celebrului cuplu. Aceasta s-a născut pe 26 aprilie 1996 și are 25 de ani în prezent. Jennifer Katharine Gates este singura care a avut o reacție publică după ce părinții ei au anunțat că se despart.

Jennifer Gates după divorțul părinților săi

Bună ziua prieteni, mulţi dintre voi ştiţi acum de separarea părinţilor mei. Este un moment dificil pentru întreaga noastră familie. Încerc încă să învăţ să mă descurc cu emoţiile mele şi să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalţi membri ai familiei în acest moment”, scria Jennifer pe Instagram.