Moarte misterioasa in Botosani
Moarte misterioasa in Botosani

O femeie, în vârstă de 44 de ani, a murit în condiţii misterioase în noaptea de duminică spre luni, iar toată tragedia s-a petrecut în Botoșani. Soțul femeii povestește că a ajuns acasă, când și-a văzut partenera de viață făcând dragoste cu un bărbat. Mai multe detalii, în articolul de mai jos.

Moarte controversată în Botoșani. Soțul unei femei susține că aceasta a murit în timp ce era violată de un necunoscut

Femeie moartă în timp ce ar fi fost violată de un bărbat, la Botoșani. Tragedia s-a petrecut în noapătea de duminică spre luni. Soțul femeii, în momentul în care a ajuns acasă, a surprins-o pe aceasta în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat.

Tragedia a avut loc la Dracşani, comuna Suliţa, iar concubinul femeii este cel care a anunțat autoritățile.

Cadavrul femeii a fost dus la INML
Cadavrul femeii a fost dus la INML

Soțul femeii moarte susține că soția lui era violată de un necunoscut

Bărbatul susţine că atunci când ar fi ajuns acasă ar fi surprins un bărbat care o viola pe partenera lui de viaţă, aşa că ar fi fugit imediat să anunţe poliţia. Când s-a întors, însă, acasă, a găsit-o pe femeie fără suflare.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, însă echipajul nu a putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Cadavrul femeii nu prezenta urme de violență. Medicii de pe ambulanță au constatat decesul

A fost aplicat protocolul de urgență. Din păcate, nu s-a putut face decât constatarea decesului. Femeia nu prezenta urme de violență, însă era evident un raport sexual recent”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani.

Poliţiştii au reuşit să vorbească cu concubinul femeii, iar acesta le-a spus că și-a găsit partenera goală, pe pat, cu fața în sus.

Polițiștii au descis un dosar și așteaptă rezultatele de la INML

Oamenii legii au ajuns la fața locului și au prelevat probe, iar corpul neînsufleţit al femeii a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, pentru a se stabili cauza morții.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar acum aşteaptă raportul medicilor legişti pentru a afla de ce a murit femeia.