Kaufland deschide un nou magazin in sectorul 4
Kaufland deschide un nou magazin in sectorul 4

Am aflat ce se oferă gratis într-un magazin Kafland între 15 și 18 septembrie. Un magazin al retailerului german din București pune la dispoziția copiilor un curs gratuit despre cum să mănânce sănătos. Toate amănuntele, în rândurile de mai jos ale articolului.

Kaufland oferă cursuri gratuite pentru copii. Unde și când este valabilă campania

Copiii vor putea să învețe, în cadrul Caravanei Akademia Kinderland, cum să mănânce sănătos într-un magazin Kaufland. Ei vor avea acces gratuit la diverse produse alimentare, printre care se numără și fructe. Află în rândurile de mai jos în ce constă, de fapt, campania pregătită de Kaufland, potrivit playtech.ro.

Reprezentanții rețelei naționale de hipermarketuri Kaufland au informat miercuri, 14 septembrie, că vor deschide un nou magazin. Acesta va fi situat în Sectorul 4 din București, mai exact pe strada Drumul Binelui nr. 55-57. Cu ocazia inaugurării acestui magazin, Kaufland a pregătit în perioada 15-18 septembrie o surpriză pentru clienții săi.

Caravana Akademia Kinderland
Caravana Akademia Kinderland

Copiii vor mânca gratis alimente sănătoase

Caravana Akademia Kinderland va staționa, în perioada mai sus amintită, în parcarea noului magazin. Este vorba, practic, despre o „școală pe roți”, în cadrul căreia copiii pot să învețe să mănânce sănătos. Părinții pot să vină aici cu micuții lor, pentru a învăța lucruri utile, dar și pentru a se simți bine.

Astfel, cei mici vor putea să consume în parcarea magazinului Kaufland fructe și legume sub formă de exponate gigant, gratis. În plus, ei vor avea la dispoziție și stații de explorat. Reprezentanții Kaufland vor pune la dispoziție și tablete cu jocuri pentru copilași, precum și rubrici cu informații despre categoriile de alimente sănătoase.

Copiii vor avea la dispoziție și un perete de escaladă

În primele două zile ale campaniei, respectiv pe 15-16 septembrie, retailerul german Kaufland, în parteneriat cu Asociația Climb Again, va pune la dispoziția celor mici și un perete de escaladă.

În aceeași perioadă, între orele 09.00-17.00, clienții care vor merge la magazin pentru a recicla vor putea să beneficieze de călătorii gratuite cu mijloacele de transport în comun.

Ce oferă Kaufland celor care reciclează la automatele noului magazin

Astfel, la fiecare cinci ambalaje din PET, aluminiu sau sticlă reciclate la automatele de colectare ale magazinului din Sectorul 4, clientul va primi un bilet cu două călătorii gratuite pentru diverse mijloace de transport în comun.

„Noul hipermarket are disponibile circa 280 de locuri de parcare, dintre care 11 pentru persoanele cu dizabilități, 8 pentru părinți și 4 locuri cu acces la stațiile e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție și 21 de locuri pentru biciclete.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu două uși de acces și 15 case de marcat, dintre care 6 expres, de tip self check-out”, informează într-un comunicat conducerea lanțului de hipermarketuri Kaufland.