Factura ireala primita de o vedeta din Romania
Factura ireala primita de o vedeta din Romania

O vedetă din România a rămas șocată, după ce a văzut factura la energia electrică! Suma este una foarte mare, dar ceea ce este într-adevăr șocant este faptul că artistul nici nu mai era conectat la rețeaua de electricitate. Acesta a spus că s-a deconectat de la contor din luna aprilie, iar acum a primit o factură ireală.

Factura ireală primită de o vedetă din România

O postare pe rețeaua socială Tik-Tok a șocat întreaga audiență. Cel care a înregistrat clipul a fost îndrăgitul manelist Adi de la Vâlcea, care spune despre cazul celorlalte vedete care au primit astfel de facturi mari că sunt adevărate „pistoale cu apă”.

Manelistul are mai multe filmulețe în care arată de luni de zile că și-a montat panouri fotovoltaice în curte. Vedeta și-a desființat terenul de fotbal pe care îl avea în curte pentru a-și face propriul mini-parc de panouri fotovoltaice, care îi asigură de luni bune necesarul de electricitate.

Factura ireala primita de o vedeta din Romania
Factura ireala primita de o vedeta din Romania

S-a deconectat de luni de zile de la contor

Deși s-a deconectat efectiv de la rețeaua de electricitate încă din luna aprilie 2022 și nu a mai folosit deloc curent din rețeaua respectivă, manelistul s-a trezit acum că are de plătit o factură uriașă la electricitate de nu mai puțin de 3600 de lei. Nici el nu își explică pentru ce are de plată suma respectivă, însă a spus că se simte furat pe față.

Artistul a spus că el are din ce trăi, dar a făcut un apel pentru oamenii care nu își pot plăti facturile și care stau și privesc cum sunt furați pe față, în fiecare zi. Soluția găsită de Adi de la Vâlcea spune că rămâne protestul în stradă.

„Trebuie să ieșim în stradă”

„Am văzut mai multe vedete care au primit facturi mari. Ei măcar au consumat ceva, dar eu am primit o factură mare, deși nici nu mai sunt conectat la contor. Protestăm mereu pentru lucruri mărunte. S-a ieșit în stradă când Băsescu l-a jignit pe Arafat. Nu zic că a fost ceva greșit, dar trebuie să ieșim acum în stradă, deoarece suntem furați pe față. Când statul te fură, cui să te mai plângi?! Parlamentarii și-au mărit salariile cu 25%, iar oamenii mor de foame. Singura soluție este să ieșim în stradă cu toții”, a spus Adi de la Vâlcea.

Multe vedete din România au primit facturi foarte mari la electricitate. Cazurile lor au ajuns de notorietate deoarece sunt persoane publice, însă numărul românilor celor care primesc astfel de facturi este mult mai mare.