Anamaria Prodan, in gips dupa ce s-a batut cu antrenorul
Anamaria Prodan, in gips dupa ce s-a batut cu antrenorul

Anamaria Prodan, în gips după bătaia primită de la antrenor, vineri seara. Anamaria Prodan a ajuns la INML după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Impresara are mâna în gips și merge șchiopătând. Mai multe amănunte, în rândurile de mai jos.

Anamaria Prodan, în gips. Bătaia cu Laurențiu Reghecampf ar fi lăsat semne dureroase

Anamaria Prodan, în gips după bătaia primită de la Laurențiu Reghecamp, vineri seara. În seara zilei de vineri, în jurul orei 19.30, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă, astfel că au ajuns la poliție, internetul fiind plin acum de știri și de imagini cu scandalul în care au fost eroi principali.

Pentru că a fost acuzat de Anamaria Prodan că era beat și drogat în momentul în care a avut loc conflictul, Laurențiu Reghecampf a mers la doar câteva ore după incident atât să-și facă analize toxicologice, pentru a demonstra că fosta lui soție minte, cât și să își scoată certificat medico-legal, deoarece avea vânătăi și zgârieturi la nivelul feței.

Ana Maria Prodan, in gips dupa bataia cu fostul sot
Ana Maria Prodan, in gips dupa bataia cu fostul sot

Anamaria Prodan, în gips, filmată când a ieșit de la INML

La mai bine de 48 de ore de la incident, mai exact azi dimineață, a fost filmată în timp ce ieșea din Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML), la brațul unei prietene. Conform celor de la România TV, impresara are acum mâna în gips și merge șchiopătând, având nevoie de ajutorul unei prietene pentru a se deplasa.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a luat o decizie de ultimă oră. Agentul sportiv şi Laurenţiu Reghecampf au fost implicaţi într-un scandal monstru vineri seară, când s-a ajuns şi la violență fizică, iar cei doi și-au împărțit câteva lovituri, după care au ajuns la secția de poliție. Autoritățile au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție.

Anamaria Prodan, în gips, acuzații la fostul soț 

La două zile de la imaginile care au şocat întreaga ţară, Anamaria Prodan a intrat în direct cu Luis Lazarus şi a dorit să lămurească câteva aspecte privind relaţia cu cel care încă îi este soţ. Anamaria Prodan a mărturisit că a venit la fiul lui beat şi a încercat să-l ia cu forţa acasă la el, însă, pe lângă asta, a venit să-şi vadă copilul după luni de zile, cu mâna goală.

Impresara este decisă să încheie acest război pe care îl are cu soţul ei şi se gândeşte la o variantă în care poate divorţa de Reghe, fără să ştirea nimeni.

Anamaria Prodan este obisnuita sa pozeze incitant
Anamaria Prodan este obisnuita sa pozeze incitant

Laurențiu Reghecampf a venit cu mâna goală la băiatul lui

„După atâta vreme vii să-ţi vezi copilul şi stai cu copilul 20 de secunde, dar nu vii cu un pokemon, niciodată cu nimic şi acum vrei copilul. Vrei să îţi sară copilul la tine în braţe când îi înjuri mama, îi ameninţi mama cu moartea.

Şoferul care-l înjura, Doamne, dacă povestesc vi se ridică părul în cap, azi e şoferul lui, el nu putea să-l suporte, nu l-a băgat în seamă niciodată. Chiar spunea şoferul că nu-l suporta, azi e şoferul lui şi martor împotriva mea, şofer care mi-a pus la îndemnul lui microfoane în casă.  Tu loveşti şi jigneşti omul care ţi-a dăruit un copil şi te-a ajutat să îţi formezi cariera de la început.

De ce îi este jenă Anamariei Prodan

Acum mi-e jenă să vorbesc despre el. Acum sunt atât de calmă, nu resemnată, calmă şi mă gândesc cum să găsesc o variantă, să divorţăm, fără să ştie presa, să închidem absolut tot fără să anunţăm presa, fără să ştie nimeni pe pământ. S-a terminat tot! Cu cât vorbim mai mult, el, orbit de răutate, va face şi mai mult rău copilului meu”, a declarat Anamaria Prodan.