Vietnamezii danseaza pe manele
Vietnamezii danseaza pe manele

Manelele românești au cucerit și Vietnamul. Imagini virale au apărut pe TIkTok. Un grup de români aflați în Vietnam au rămas surprinși să constate că mai mulți vietnamezi dansau în centrul orașului pe manele. Pe ce melodie se distrau asiaticii, vedeți în rândurile de mai jos.

Manele în Vietnam. Pe ce melodie se buriceau mai multe vietnameze

Mai mulți români aflați la plimbare prin Vietnam au descoperit că vitnamezii au cunoscut manelele din România. Românii, aflați printr-un oraș, au auzit manele și s-au dus după sunet să vadă de unde vine. Au descoperit că în centrul orașului era o boxă din care răsunau manelele, iar vietnamezii, în jurul lor, dădeau din buric așa cum știu ei.

Imaginile au devenit virale pe TikTok, unde vloggerul Cătălin Backpackyourlife le-a postat. Vietnamezele dansează pe o melodie de-a Narcisei Moisa. Maneaua care îi distrează pe locuitorii orașului din Vietnam se numește „IUBIREA MEA, SUFLET FRUMOS”.

Vali Vijelie a făcut furori în Zanzibar

Melodia a fost postată pe Youtube în anul 2016 și are 4,9 milioane de vizualizări. Nu este prima oară când manelele românești fac senzație în străinătate. În iarna lui 2021, Vali Vijeli a făcut show pe plajele din Zanzibar.

De asemenea, Novak Djokovic a avut parte de o primire impresionantă la Belgrad după ce a câştigat pentru a şaptea oară turneul de la Wimbledon. Mii de fani s-au strâns în faţa primăriei din capitala Serbiei pentru a-l aclama pe sportiv. Campionul a continuat petrecerea la un local de lux, unde a petrecut pe ritmuri de manele şi cu băutură până dimineaţa.

Novak Djokovic și soția s-au distrat de minune pe manele

Tenismenul a fost însoţit de soţia sa, Jelena, dar şi de familie şi de cei mai apropiaţi prieteni. După câteva pahare, atmosfera s-a încins la maximum, iar soţia sa, Jelena Djokovic, a luat microfonul şia  interpretat melodia „Košava” a celebrei cântăreţe Zorica Brunclik! Nici Novak Djokovic nu s-a lăsat mai prejos: a cântat alături de Saša Kovačević, un artist la modă în Serbia!

Înainte de petrecere, Novak Djokovic i-a salutat pe fani de la balconul primăriei din Belgrad, iar mulţimea l-a ovaţionat îndelung. Pentru a marca performanţa s-au organizat şi un foc de artificii şi un concert, iar campionul a aruncat 20 de mingi cu autograf către mulţime şi a pozat cu trofeul.

@catalinbackpackyourlife

VIETNAMEZELE SE RUP PE MANELE! CE MELODIE E ASTA?

♬ original sound – Catalin Stanciulescu