Ce avere are Smiley
Ce avere are Smiley

Ce avere are Smiley, în contextul în care este unul dintre cei mai de succes cântăreți de la noi. După 20 de ani de la prima apariție pe TV, continuă să se mențină în top.

Smiley, avere de câteva milioane de euro bune. De unde îi vin banii

Ce avere are Smiley, pe numele lui adevărat Andrei Maria. Cântărețul face bani grei din concerte, actorie, drepturi de autor, apariții TV – ca prezentator sau jurat, contracte de publicitate, dar și afaceri.

Astfel, tatăl copilului Ginei Pistol nu își face griji cu privire la ziua de mâine.

Smiley are zeci de milioane de euro
Smiley are zeci de milioane de euro. Sursa foto: impact.ro

Ce avere are Smiley. Multe milioane de euro

Îndrăgitul cântăreț Smiley ar avea o avere ce se ridică la câteva milioane de euro, potrivit spynews.ro. Cel mai cunoscut business al lui este HAHAHA Production, din care deține 70% din acțiuni.

În plus, cântărețul mai are afaceri în domeniul imobiliar fashion. Câteva milioane de euro, în jur de 10, ar fi încasat în ultimii ani doar din activitatea pe care o desfășoară pe internet.

Cât solicită Smiley pentru a prezenta un eveniment

Din când în când, Smiley mai prezintă și diverse evenimente, pentru care solicită în jur de 10.000 de euro la fiecare astfel de job.

Smiley a învățat să aprecieze banii, nu-și bate loc de ei, pentru că atunci când era necunoscut, abia își permitea bilete de autobuz.

Smiley nu avea bani „să treacă strada” 

„Noi, înainte să facem albumul Oficial îmi merge bine’, nu aveam bani să trecem strada. Piesa Am bani de dat, am datorii la stat’ eu am făcut-o atunci când făceam Oficial îmi merge bine’, care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam.

Pe bune, aia cu crenvurști cu muștar pe care o zice Alex Velea în Dincolo de cuvinte e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada”, a dezvăluit Smiley, în cadrul unui podcast.

Smiley trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gina Pistol

Acum, după ce am aflat ce avere are Smiley, trebuie să spunem că, de câțiva ani, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol, relație sudată de venirea pe lume a micuței Josephine, fetița cuplului.

La începuturi, cei doi au fost mai mult decât discreți cu viața lor amoroasă, însă după ce a venit pe lume Josephine, frumosul cupl a început să împărtășească cu fani lor virtuali multele momente frumoase din viața lor de familie.

Când s-a schimbat cu adevărat viața lui Smiley 

Acum, celebrul cântăreț recunoaște că viața lui s-a schimbat complet de când a devenit tată.

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet”, a mărturisit Smiley la un post de radio.

Cu ce o supăra Smiley pe Gina Pistol

Artistul a vorbit despre reproșurile pe care i le face iubita lui, Gina Pistol. Acesta a spus că singurul reproș pe care aceasta i-l face este: „Că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă”. 

Smiley și Gina Pistol au făcut de curând declarații în ceea ce privește nunta, cei doi nefiind căsătoriți niuci la primărie, nici în biserică.

Gina Pistol, Smiley si fiica lor
Gina Pistol, Smiley si fiica lor

Căsătoria pentru Smiley, simplă formalitate

„Nu știu ce să zic (n.red. – despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley în urmă cu ceva timp, pentru un post TV.