Razvan Simion pleaca de la matinalul Antenei 1
Razvan Simion pleaca de la matinalul Antenei 1

Răzvan Simion părăsește emisiunea matinală de la Antena 1 și a spus cine i-ar place să îi ia locul. De asemenea, Răzvan Simion a spus și motivul pentru care părăsește emisiunea în care apare de două decenii 20 de ani.

Răzvan Simion părăsește emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”. Care este motivul

Răzvan Simion a obosit după atâția ani în care s-a trezit zilnic la cinci dimineața, pentru a ajunge la emisiunea pe care o prezintă.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” apare pe micile ecrane de mai bine de 15 de ani. Cu toate astea, mai multe zvonuri arată că emisiunea ar dispărea de pe micul ecran. Astfel, primul care ar urma să părăsească matinalul ar fi chiar Răzvan Simion.

Razvan Simion si Ianca, fiica sa
Razvan Simion si Ianca, fiica sa

Răzvan Simion a obosit

Răzvan Simion a dezvăluit că s-a gândit de multe ori să se retragă din televiziune, pentru că efortul depus a devenit foarte greu de suportat pentru el. Totuși, fostul iubit al Lidiei Buble este de părere că TV-ul rămâne o parte importantă a viitorului pentru el.

Într-un interviu pe care l-a dat împreună cu fiica sa, Ianca, Răzvan Simion a dezvăluit că nu i-ar părea rău dacă fiica lui i-ar lua locul.

Ianca, obișnuită cu lumea televiziunii

„Eu știu cât de mult și-a dorit, a crescut cu echipa de la Neatza, echipa de la X Factor, pozele ei de avatar de pe social media sunt de la pupitrul X Factor, știe cu ce se mănâncă, nu e întotdeauna o lume nemaipomenită, iar sclipiciul ăsta nu se păstrează și de îndată ce luminile se sting, dar dacă ea preferă zona asta și o mulțumește, eu nu pot decât să o încurajez.

Este o chestie care te toacă, macină. Clovnul care termină reprezentația este trist, până la ultima reprezentație, doar cine nu e în domeniul ăsta poate crede asta, dar ea o face auziliar. Nu e, bănuiesc, țelul eu în viață”, a declarat Răzvan Simion, pentru Click.

Răzvan Simion și-ar lăsa copiii să-i calce pe urme

Astfel, prezentatorul a spus că nu se va opune în cazul în care copiii lui ar decide să îi calce pe urme. Chiar dacă își iubește meseria, este conștient că va veni un moment în care va trebui să renunțe, dându-l drept exemplu pe Cristiano Ronaldo care „nu mai aleargă ca la 30 de ani”.

„Sunt patru ore pe zi live, cinci zile pe săptămână, echipa Neatza este șase din șapte, adică 24 de ore dintr-o săptămână. Îmbătrânești. Sunt totuși 15 ani de Neatza, plus trei ani în partea cealaltă, 18 ani, iată vârsta ei, de când fac doar TV.

Răzvan Simion vrea intimitate

Am avut ani de radio foarte mulți înainte, trezit de dimineață, mult păr alb și un ficat care se reface. Să nu poți să ai intimitatea pe care o au majoritatea oamenilor este un pic apăsător, dar nu mă plâng, asta vine cu o satisfacție.

Problema la noi nu e numărul de ani, ci cât frecvența anilor de când ești pe post, iar la un moment dat, în special prin decembrie, simți că obosești. Nu mai ai energia aia, l-ai văzut și pe Cristiano Ronaldo, nu mai aleargă ca la 30 de ani”, a adăugat Răzvan Simion.