Anamaria Prodan a petrecut Craciunul in Dubai
Anamaria Prodan a petrecut Craciunul in Dubai

Anamaria Prodan se pare că a uitat de fostul soț, Laurențiu Reghecampf, și a petrecut de Crăciun alături de noul iubit. Impresara spune că acesta o face fericită. Cine este acesta și care este mesajul impresarei, vedeți în articolul de mai jos.

Anamaria Prodan are nou iubit. Copiii ei îl adoră

Anamaria Prodan a vorbit despre noul partener de viață. Nu a spus cum îl cheamă, însă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a oferit alte detalii despre acesta.

La puțin timp după petrecerea organizată de ziua ei, după ce a împlinit 50 de ani, Anamaria Prodan și-a luat copiii și au plecat împreună la Dubai.

Anamaria Prodan a gasit iubirea
Anamaria Prodan a gasit iubirea

Anamaria Prodan s-a etalat la plajă

După ce și-a etalat nurii pe plajele din Dubai, alături de fiica sa cea mare, Laurențiu Reghecampf a publicat, la rândul lui, o poză de familie, alături de Corina Caciuc și micuțul lor fiu.

Astfel, Anamaria Prodan și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de copii, dar și de noul iubit. Frumoasa impresară de fotbaliști a primit un cadou valoros de la noul iubit.

Anamaria Prodan a găsit iubirea

„Este minunat să îți găsești iubirea, însă este mult mai important e să ai suficientă putere să de îndepărtezi de tot ce nu este iubire”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat în mediul online, la scurtă vreme după ce s-a lăudat că în viața ei există un bărbat misterios.

Noul iubit o face să se simtă femeie pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit că noul iubit o face să se simtă femeie, iar copiii ei, inclusiv băiatul lui Laurențiu Reghecampf, îl adoră pe noul iubit al mamei lor.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan, recent.

Ce așteaptă Anamaria Prodan de la 2023

Nu în ultimul rând, sexi-impresara a spus ce așteaptă de la 2023. „Superb (n.red. am petrecut Crăciunul) alături de prietenii mei, finii mei, oamenii dragi mie, copii mei de vis.

Am petrecut liniștiți, fericiți, plini de speranță și anul care vine ne va aduce mai multe bucurii, sănătate și tot ce am visat vreodată”, a mai spus Anamaria Prodan.