Horia Brenciu are probleme de sanatate
Horia Brenciu are probleme de sanatate

Din păcate, Horia Brenciu are probleme de sănătate. Cântărețul și-a speriat fanii virtuali cu un mesaj în stilu-i caracteristic: „M-a prins! Nenorocita!”. De ce suferă îndrăgitul artist, de fapt, vedeți în rândurile de mai jos ale articolului.

Horia Brenciu s-a îmbolnăvit. „M-a prins! Nenorocita!”

Horia Brenciu se confruntă cu probleme de sănătate. De fapt, în ultima perioadă, mai mulți artiști au dezvăluit că se confruntă cu simptome de răceală și au fost nevoiți să apeleze la ajutorul medicilor.

Se pare că nici artistul nu a fost ocolit de „nenorocita” gripă care bântuie în această perioadă țara noastră.

Horia Brenciu are gripa
Horia Brenciu are gripa

Virozele afectează atât copiii, cât și adulții

Este o perioadă în care virozele fac ravagaii atât printre copii, cât şi printre adulţi. Horia Brenciu s-a fotografiat cu masca de aerosoli pe față, semn că starea lui nu este deloc una bună.

Chiar dacă nu a dezvăluit ce are, de fapt, a dat de înțeles, prin intermediul unui mesaj publicat în mediul online, că nici pe el nu l-a ocolit gripa sezonieră. „M-a prins! Nenorocita!”, a scris Horia Brenciu pe rețeaua socială.

 

După o lungă o perioadă în care nu a mai avut niciun contract cu vreun post de televiziune, Horia Brenciu revine în forță. De sărbătorile de iarnă, Horia a fot foarte ocupat cu pregătirile pentru concertele aniversare, însă marea surpriză este că revine în televiziune.

După filmările de Revelion, Horia Brenciu are de filmat pentru mai multe emisiuni de la PRO TV. Horia Brenciu este și un artist desăvârșit așa că anul acesta va organiza la Sala Palatului un spectacol aniversar.

Ca de fiecare dată acesta le pregătește surprize de proporții celor care îi ascultă muzica și îl apreciază.

Mihai Petre și soția, afectați de gripă

Alte vedete care nu au fost ocolite de gripă sunt Mihai Petre și Elwira, soția sa.

„Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate”, a anunțat Mihai Petre.

Horia Brenciu are emoții la fiecare spectacol

Pe de altă parte, deși apare pe scenă de ani de zile, Horia Brenciu recunoaște că la fiecare apariție are emoții.

„Poate nu arăt, dar am emoţii permanent, la orice concert. Am încercat să aflu, pentru mine însumi în primul rând, când o să pot renunţa la emoţii, dar am renunţat să mă mai întreb asta”, a spus Horia Brenciu.