Doliu pe Tik Tok, dupa ce un cunoscut creator de continut a murit la doar 35 de ani
Doliu pe Tik Tok, dupa ce un cunoscut creator de continut a murit la doar 35 de ani

Este doliu pe Tik Tok, după moartea unui cunoscut creator de conținut. Randy Gonzales, tatăl din popularul duo TikTok Enkyboys, a murit la vârsta de 35 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă.

Doliu pe Tik Tok, după ce un cunoscut creator de conținut a murit la doar 35 de ani

Cunoscutul Tik-Tok-er Randy Gonzales a murit după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul patru cu numai șase luni în urmă. Fratele lui Gonzalez, David, a confirmat pentru CBS News că Randy a murit de cancer de colon miercuri, la o săptămânădupă ce Randy a fost internat în spital.

Gonzalez a împărtășit în aprilie anul trecut că a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul patru. „Doctorul a spus că mai am doi, trei ani de trăit și a spus cu chimio, mai am cinci ani de trăit”, a spus el în postarea sa. „Și știi, nu am știut cum să reacționez. A fost devastator”, recunoștea celebrul TikToker.

@enkyboys Who can relate??? #enkyboy #enkyboys #coloncancerawareness ♬ original sound – cali_love_homie

Asigurarea medicală nu a acoperit cheltuielile pentru ședințele de chimioterapie

Chiar dacă clipurile pe care le realiza împreună cu fiul său erau forte populare, a avut probleme financiare serioase atunci când a venit vorba să se trateze deoarece asigurarea medicală nu acoperea costurile ședințelor de chimioterapie. Așa că s-a început o campanie de strângere de fonduri pentru suma de 250.000 de dolari.

Gonzalez și fiul său Brice și-au folosit platforma de pe TikTok pentru a crește gradul de conștientizare despre cancerul de colon și pentru a documenta starea lui pentru cei 15 milioane de urmăritori ai lor.

Actorul George Lopez a împărtășit condoleanțe familiei lui Gonzalez, postând o fotografie cu Randy și fiul său. „Dragostea și legătura pe care Randy le-a avut pentru fiul său și familia sa a fost de netăgăduit, o puteți vedea în fiecare videoclip”, a scris Lopez. „Ne va fi dor de el, dar nu va fi uitat niciodată”.