Stefan Stan a pierdut pe cineva drag
Stefan Stan a pierdut pe cineva drag

Ștefan Stan este în doliu. Ce persoană dragă a pierdut îndrăgitul artist. Ștefan Stan a devenit cunoscut în România în urma câștigării unui concurs de talente de la PRO TV. De asemenea, Ștefan Stan s-a mai afirmat prin relația pe care a avut-o cu Andreea Mantea.

Ștefan Stan, momente de groază. Tatăl lui a decedat

Ștefan Stan este în doliu după ce tatăl său a decedat. Cauza morții încă nu a fost anunțată, însă bărbatul era în vârstă , iar în ultimul timp trăia singur.

Tatăl lui Ștefan Stan a fost descoperit mort în casă de către fratele vitreg al lui Ștefan Stan. Acesta a anunțat apoi întreaga familie, dar și autoritățile.

Stefan Stan s-a iubit cu Andreea Mantea
Stefan Stan s-a iubit cu Andreea Mantea

Tatăl lui Ștefan Stan a fost incinerat chiar a doua zi

Vestea a căzut ca un trăznet pentru Ștefan Stan, mai ales că acesta nu se afla în țară. Știrea morții tatălui său i-a fost dată chiar de cel care l-a găsit mort pe bătrân, fratele vitreg. „A murit singur, era bătrân”, au fost cuvintele îndurerate ale lui Ștefan Stan.

Cel mai probabil, ultima dorină a bătrânului a fost să fie incinerat, pentru că a doua zi după deces acesta a fost lucrul care s-a întâmplat. De asemenea, fratele vitreg al lui Ștefan Stan a fost cel care s-a ocupat de acest proces. Momentan nu există informații suplimentare cu privire la cauzele decesului, însă putem bănui că bătrânețea a fost de vina pentru acest tragic eveniment.

Ștefan Stan nu s-a înțeles prea bine cu tatăl lui

Trebuie spus că Ștefan Stan nu a avut o relație extraordinară cu tatăl său. Artistul își amintește cu tristețe de perioadele în care tatăl său o abuza fizic și emoțional pe mama lui. Cu toate că era destul de mic, acele momente negre i-au rămas întipărite în minte artistului, care a fost marcat de perioada respectivă din viața lui.

„Eram cu frații mei în camera noastră și în sufragerie tatăl meu o bătea pe mama și mama urla. Și eu îi întrebam pe frații mei ce se întâmplă și ei îmi spuneau că o bate pe «baba». Baba era personajul rău: ”Dacă nu ești cuminte, o chem pe baba”. Și eu, neștiind că e mama, strigam: „Dă-i tată, dă-i”.  Astea le-am conștientizat abia acum, târziu. Abia acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine”, povestea Ștefan Stan în cadrul unei emisiuni.

Ce l-a învățat mama lui pe Ștefan Stan

De asemenea, Ștefan Stan a spus că a făcut eforturi pentru a-și respecta tatăl, cu toate că acesta l-a rănit și că a încercat să nu îl judece orice ar fi.

Deși pare greu de crezut, mama lui a fost cea care i-a insuflat aceste principii. „Eu nu am voie să-l judec. Eu trebuie să-l respect, asta a spus mama mea. Bineînțeles, vorba mamei mele este sfântă”, mai spunea Ștefan Stan.