Anuntul venit din China care innebuneste America
Anuntul venit din China care innebuneste America

Colaborarea dintre Rusia și China începe să dea roade, sub privirile îngrozite ale Occidentului! Ministerul Apărării din China a venit cu anunțul care spune că armatele celor două super-puteri vor începe să colaboreze, iar scopul declarat a șocat întreaga planetă!

Anunțul venit din China care înnebunește America

Se pare că puterea se schimbă la nivel mondial! Dacă până acum Statele Unite ale Americii s-au autointitulat paznicul lumii, iată că acum acestea pierd teren rapid, în fața noii alianțe care se conturează între China și Rusia. 

Mai exact, autoritățile din China au anunţat joi că sunt dispuse ca armata chineză să colaboreze cu armata rusă pentru a consolida comunicarea şi coordonarea strategică și anunță exerciții comune!

Anuntul venit din China care innebuneste America
Anuntul venit din China care innebuneste America

Rusia și China vor păzi echitatea şi justiţia internaţională

Așadar, potrivit unui purtător de cuvânt al Ministerului chinez al Apărării, China a anunţat joi că armata sa este dispusă să colaboreze cu armata rusă pentru a consolida comunicarea şi coordonarea strategică, informează Reuters, citată de News.ro.

Mai exact, cele Rusia și China vor conlucra pentru a pune în aplicare iniţiativele de securitate globală, a declarat Tan Kefei, purtător de cuvânt al Ministerului chinez al Apărării, într-o conferinţă de presă. Mai mult decât atât, Tan a precizat că cele două ţări vor aprofunda „încrederea militară” şi vor proteja împreună „echitatea şi justiţia internaţională”!

Oficialul chinez a mai precizat că cele două armate vor organiza în continuare patrule maritime şi aeriene comune şi exerciţii comune.

Xi Jinping, vizită istorică la Moscova

Anunțul care cu siguranță dă fiori reci Statelor Unite ale Americii intervine în condiţiile în care liderul Chinei, Xi Jinping, a vizitat recent Rusia şi s-a întâlnit cu Vladimir Putin, ocazie cu care au fost semnate mai multe documente între cele două state.

„Așa cum fiecare an începe cu primăvara, orice succes începe cu acțiuni. Avem toate motivele să ne așteptăm ca China și Rusia, tovarăși de drum în călătoria dezvoltării și reîntineririi, să aducă noi și mari contribuții la progresul uman”, a transmis președintele Chinei în ajunul vizitei la Moscova.

Vizita liderului chinez la Moscova a fost denunţată de Washington, care se teme că Beijingul ar fi tentat să ajute militar Rusia pe frontul din Ucraina, cu toate că susține că dorește pacea.