Omul de incredere al lui Vladimir Putin a intors armele
Omul de incredere al lui Vladimir Putin a intors armele

Rusia fierbe în aceste momente! Omul de încredere al lui Vladimir Putin, trimis de președintele rus în Ucraina să îi câștige războiul s-a răsculat și se pare că a întors armele! A preluat orașul rus Rostov și acum se îndreptă spre Capitală!

Omul de încredere al lui Vladimir Putin a întors armele. Lovitură de stat în Rusia

Așadar, este alertă maximă în Rusia acolo unde poate izbucni oricând un război între armata rusă și armata particlară Wagner, condusă de Evgheni Prigojin! Liderul armatei particulare s-a răsculat împotriva autorităților ruse, după ce a rămas fără muniție în Ucraina și a fost nevoit să își privească camarazii cum sunt răpuși de forțele ucrainene!

Drept urmare, Prigojin a făcut declarații șocante la adresa ministerului rus al Apărării, iar recent a anunțat că a preluat orașul rusesc Rostov! Mai mult, mâna dreaptă a lui Vladimir Putin în războiul din Ucraina a anunțat că i s-a alăturat armata rusă și acum se îndreaptă spre Moscova cu tancuri și cu blindate! Se pare că Rusia se pregătește de o lovitură de stat!

Omul de incredere al lui Vladimir Putin a intors armele
Omul de incredere al lui Vladimir Putin a intors armele

Putin: ”Aceasta este trădare”

Președintele Vladimir Putin a făcut declarații pe această temă și l-a acuzat pe fostul său colaborator de trădare și a spus că vor fi luate „măsuri extrem de dure” împotriva rebeliunii mercenarilor Wagner.

„Aceasta este trădare, e un cuțit în spate pentru trupele noastre. Ne vom apăra patria. Oamenii responsabili vor fi aduși în fața justiției. Forțele armate au primit instrucțiuni și au fost luate măsuri restrictive în regiunea Moscova și alte regiuni. Situația din Rostov rămâne complicată”, a declarat Vladimir Putin.

Vladimir Putin nu se știe exact unde este, dacă se mai află la Moscova sau în vreunul dintre buncărele sale. Cert este că atât la Moscova, cât și în alte orașe mari din Rusia este alertă maximă, fiind trimise pe străzi blindate și filtre ale forțelor de securitate. De la Washington, Casa Albă a anunțat că președintele Joe Biden este informat despre situația explozivă din Rusia, iar Statele Unite sunt în contact cu aliații din NATO.