Cu cine s-a iubit Catalin Maruta in tinerete
Cu cine s-a iubit Catalin Maruta in tinerete

Ce iubită a avut Cătălin Măruță înainte de Andra. Era tot din showbiz, însă prezentatorul TV a renunțat la ea pentru a-și întemeia o familie alături de cântăreață. Cine să fie, cine să fie?

Cu cine se iubea Cătălin Măruță înainte de a o cunoaște pe Andra

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul din România. Cei doi formează un cuplu din anul 2005, însp înainte de a o cunoaște pe Andra, Cătălin Măruță se iubea cu o altă persoană din showbizul românesc. Așadar, ce iubită a avut Cătălin Măruță înainte de Andra?

Cătălin Măruță și Andra s-au cunoscut în anul 2005, însă abia în 2008 s-au căsătorit, după care au devenit părinții a doi copii superbi, un băiat și o fetiță. Acum, prezentatorul de la Pro TV și artista formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, fiind respectați și extrem de iubiți de public.

Românii îi apreciază pentru că nu au fost niciodată implicați în scandaluri și pentru că au dat dovadă mereu de dragoste reală. Astfel, Cătălin Măruță se declară îndrăgostit până peste cap de Andra și o susține în tot ceeace face, mergând cu ea chiar și la nunți, acolo unde joacă rolul pe care îl știe, de prezentator de evenimente.

Citește și: Andi Moisescu a vrut să se apropie mai mult de Alexndra Dinu

Cătălin Măruță a avut o iubită și la Târgu Jiu

Însă, nu mulți dintre români știu că prezentatorul TV a mai avut două relații serioase înainte de Andra, iar una dintre fostele iubite este chiar o persoană publică.

Prima iubire a lui Cătălin Măruță a fost o tânără Dana, din Târgu Jiu, orașul său natal. Cei doi au avut o relație frumoasă, însă totul s-a răcit în momentul în care prezentatorul s-a mutat la București. Ulterior, distanța chiar i-a despărțit. ”După ceva timp, îți dai seama că așa trebuie să fie”, spunea Cătălin Măruță, acum câțiva ani, despre prima iubită.

După ce a ajuns prezentator la TVR2, Cătălin Măruță s-a cuplat cu nimeni alta decât cu producătoarea lui, Iulia Ioanițoaia, aceasta fiind fiica celebrului Ovidiu Ioanițoaia.

Cătălin Măruță a ales să meargă înainte cu Andra

Cei doi au fost împreună mai bine de doi ani și se înțelegeau excelent, asta până când în viașța prezentatorului TV a apărut Andra. Cătălin Măruță și Iulia au avut o relație discretă, însă totul s-a rupt după ce Cătălin Măruță  a apărut într-un videoclip al Andrei, moment de când au început să se îndrăgostească unul de celălalt.

Citește și: Văduva lui Lucian Ionescu îi bate obrazul Andrei

Vocile de la vremea respectivă spuneau că Iulia Ioanițaia a suferit după despărțire, însă, din fericire, astăzi are o familie frumoasă, la fel ca cea a lui Cătălin Măruță.