Home HOROSCOP Horoscop URANIA 30 martie-5 aprilie 2024. Ce te așteaptă în prima zi...

Horoscop URANIA 30 martie-5 aprilie 2024. Ce te așteaptă în prima zi de weekend

2
Horoscop URANIA 30 martie-5 aprilie 2024
Horoscop URANIA 30 martie-5 aprilie 2024

Horoscop URANIA 30 martie-5 aprilie 2024. Celebrul astrolog îți spune ce te așteaptă în săptămâna următoare în zodiacul de mai jos. 

Berbec

Spirit tânăr, novator, inițiativă, dorință de acțiune, motivații puternice, entuziasm manifestat atât de către Berbecii tineri, cât și de către cei maturi, potrivit libertatea.ro.

Taur

Atitudine corectă față de temele de viață curentă care fac referire la câștiguri, administrare a banilor, obținere a unor avantaje materiale.

Gemeni

Atitudine rigidă ori de câte ori se va pune problema cedării unor bunuri, a renunțării la un avantaj sau a micșorării unei cote de participare la un beneficiu.

Rac

Stare organică normală. Activități curente la locul de muncă, marcate de nevoia de a pune ordine în relațiile profesionale, contractuale sau legale (juridic/financiar).

Leu

Simț al datoriei și al responsabilității profesionale, chiar dacă asta va presupune muncă asiduă, efort fizic sau/și intelectual, răbdare, metodă, atenție pe detalii și concentrare.

Fecioară

Efort de a rezolva cu blândețe și înțelegere chestiunile curente care decurg din obligațiile asumate față de părinți, pe care doresc să-i menajeze și să-i ajute, fără să-i solicite excesiv ori să-i alarmeze inutil.

Balanță

Deplasări, conversații, corespondență, contacte cu persoane aflate în altă localitate decât cea în care se află nativul, nevoie de informații corecte juridic, economic, fiscal, pedagogic, turistic.

Scorpion

Gânduri, planuri, estimări salariale, calcule financiare sau pentru perioada imediat următoare când nativii vor trebui să onoreze niște plăți către stat (taxe, impozite, rate, „dări” de tot felul).

Săgetător

Zodia Săgetător. Luna va tranzita casa I a personalității celor care s-au născut în acest semn zodiacal și vor beneficia de o stare fizică și psihică bună.

Capricorn

Zodia Capricorn. Context astral mai puțin relevant pentru mecanismele ascunse (karmice, genetice ale funcționării organismului).

Vărsător

Zodia Vărsător. Bună comunicare cu prietenii aflați departe de locul în care trăiește sau se află, pentru moment, un nativ. Schimb plăcut de impresii.

Pești

Zodia Pești. Mobilizare, implicare în activități profesionale care îi pot atrage unui nativ laude, prețuire, simpatie și încredere.