Procurorii DIICOT ii aduc acuzatii foarte grave lui Alex Bodi
Procurorii DIICOT ii aduc acuzatii foarte grave lui Alex Bodi

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a fost reținut de procurorii DIICOT Craiova. Alex Bodi a fost adus la DIICOT Craiova, pentru a fi audiat de procurori, miercuri, în jurul orei 17:00. Omul de afaceri a fost ridicat chiar din propria sa vilă din București, cu mascații, fiind cercetat într-un amplu dosar de trafic de persoane și proxenetism.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, reținut de procurorii DIICOT. Este acuzat de fapte foarte grave

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost reţinut miercuri seara de procurorii DIICOT Craiova.

Acesta este suspect pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj, într-un dosar în care mai mulţi interlopi sunt acuzaţi că recrutau tinere pentru prostituţie prin metoda „loverboy”.

Musculosul Alex Bodi are probleme grave cu legea
Musculosul Alex Bodi are probleme grave cu legea

Alex Bodi, audiat la DIICOT Craiova

Alex Bodi ajunsese la DIICOT Craiova, acolo unde a fost condus în fața procurorilor, pentru audieri.

La intrarea în sediul DIICOT Craiova, avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu a spus că Alex Bodi nu este vinovat de niciuna dintre acuzații și că adevărul va ieși la iveală.

Bianca Dragușanu, reacție după scandalul în care implicat Alex Bodi

Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat.

Sunt convinsă că va ieși OK din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură că va fi bine. Atât am de declarat„, a declarat Bianca Drăguşanu.

Alex Bodi, săltat de mascați în urma mai multor percheziții

DIICOT și Poliția Română a anunțat că, miercuri dimineață, au loc un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Giurgiu, Olt, Sibiu, Dolj, Gorj și Vâlcea.

Perchezițiile au fost făcute într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.