Alex Bodi a fost săltat de mascați
Alex Bodi a fost săltat de mascați

Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, a fost săltat de mascați! Procurorii instrumentează un dosar foarte important, cu acuzații extrem de serioase. Procurorii DIICOT și Poliția Română au descins miercuri la nu mai puțin de 23 de adrese din 8 județe.

Alex Bodi a fost săltat de mascați

Printre adresele unde au intrat mascații a fost și cea a lui Alex Bodi. Acesta a fost săltat de polițiști și dus la audieri. Acuzațiile sunt foarte grave: trafic de persoane, proxenetism, cămătărie și trafic de droguri de mare risc.

Miercuri dimineață, procurorii DIICOT au descins la 23 de adrese din opt județe – Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea. Obiectivul fiind destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Rețeaua era condusă de locotenentul unui interlop celebru, arată DIICOT.

Alex Bodi a fost săltat de mascați
Alex Bodi a fost săltat de mascați

Fetele racolate erau obligate să se prostitueze

Fetele racolate de interlopi erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele dintre ele fiind violate, iar altele, vândute.

Printre persoanele aduse la audieri la sediul DIICOT Craiova se numără și Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, dar și Adrian Tâmplaru, unul dintre liderii lumii interlope din Sibiu. Cei doi au o relație foarte apropiată, Tâmplaru fiind nașul de cununie al lui Bodi, care a mai fost căsătorit de două ori înainte. Din precedentele relații, musculosul soț al Biancăi Drăgușanu are două fetițe.

Periculosul interlop Adrian Tâmplaru, i-a fost părinte spiritual lui Alex Bodi la cea de-a doua căsătorie. Cei doi sunt foarte buni prieteni, plecând mai mereu în vacanțe împreună, în locuri exotice li foarte scumpe.