Femeie injunghiata de iubit la Cluj
Femeie injunghiata de iubit la Cluj

Tânără mamă înjunghiată de iubit în plină stradă. Femeia se zbate între viață și moarte. Tânăra a fost înjunghiată de iubitul ei în plină stradă, la Cluj. Spectatori la incidentul violent au fost chiar copiii femeii. De asemenea, tot incidentul a fost surprins de un trecător.

Tânără înjunghiată de iubit în fața copiilor, pe o stradă din Cluj

O tânără mămică a fost înjunghiată la Cluj, de iubitul său, în fața copiilor. În imagini se vede cum agresorul o atacă de mai multe ori pe femeie cu un cuţit.

Victima a fost stabilă hemodinamic si respirator de către medici, dar încă este în stare critică. În urma investigațiilor s-a stabilit diagnosticul de hemoperitoneu și hemotorace prin înjunghiere.

Femeia se afla in stare grava la spital
Femeia se afla in stare grava la spital

Femeia a fost înjunghiată în urma unui conflict spontan

Din primele cercetări se pare că incidentul violent a venit în urma unui conflict spontan între cei doi concubini.

Potrivit polițiștilor, agresorul are 25 de ani, iar concubina sa are 21 de ani. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori în picior.

Comunicatul poliției Cluj

La data de 11 noiembrie a.c., in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au fost sesizați despre producerea unui conflict spontan, pe o strada din cartierul Mărăști.

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un conflict spontan între concubini, un tânăr de 25 de ani și o tânără de 21 de ani, ambii din Cluj-Napoca. Tânăra ar fi fost înțepată în repetate rânduri cu un obiect înțepător într-unul dintre membrele inferioare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a transportat-o pe tânără la spital

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a transportat-o pe acesta la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea încadrării juridice a faptei„, a transmis Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.