Horoscop vineri, 8 ianuarie
Horoscop vineri, 8 ianuarie

ProfiNews vă aduce horoscopul zilei de vineri, 8 ianuarie. Sunt zdoii care se vor distra pe cinste în această zi, sunt unele care vor primi vești bune și vor face pași importanți în carieră, dar mai sunt și altele care trebuie să-și caute de lucru.

Așa arată horoscopul zilei de 8 ianuarie

Berbec

Berbecii se complică singuri și văd probleme acolo unde, de fapt, nu sunt. În realitate, lucrurile sunt cu mult mai simple și nici pe departe atât de dramatice.

Taur

Voiai de multă vreme să ai o zi doar pentru ține, în care să te răsfeți așa cum vrei tu. Acum ai această ocazie și ai face bine să profiți de ea.

Horoscop vineri, 8 ianuarie
Horoscop vineri, 8 ianuarie

Gemeni

Gemenii au parte de un succes răsunător, azi. Posibil să ai succes într-un proces sau la locul de muncă, dar la fel de bine poți pune mâna pe o sumă foarte frumoasă de bani, fără să faci mare lucru.

Rac

Racul are parte de o zi relaxantă, ca de sfârșit de săptămână. Parcă încă nu și-a revenit cu somnul, după petrecerea de Revelion, dar această zi va fi placul său.

Leu

Leii nu sunt văzuți cu ochi buni azi, iar criticile nu se lasă prea mult timp așteptate. Încearcă să înțelegi ce este de înțeles din ele, nu reacționa prea mult și totul va fi bine.

Fecioară

Fecioara are o problemă serioasă, astăzi. Ajunge la concluzia că nu primește nici pe sfert din afecțiunea pe care o oferă și este ca un arc care stă să sară! Păstrează-ți calmul și încearcă să afli detalii.

Balanță

Te concentrezi foarte bine și reușești să rezolvi cea mai mare parte din sarcinile întregii săptămâni, iar șefii vor fi impresionați.

Scorpion

Șefii te critică iar clienții sunt nemulțumiți de serviciile pe care le prestezi, deși tu faci tot posibilul să răspunzi tuturor cerințelor cât se poate de bine. Posibil să se înșele, posibil să fii nevoit să-ți cauți o altă ocupație.

Săgetător

Încercaţi să profitaţi din plin de vremea frumoasă, de prietenii minunaţi pe care îi aveţi şi de energiile pozitive pe care astrele vi le transmit.

Capricorn

Încerci să amâni ceva, dar încerci să te minți singur. Cel mai bine ar fi să îți înfrunți orice teamă, orice demon, orice nemulțumire venită din partea celorlalți.

Vărsător

Primești o veste foarte bună pe care te poți baza în proiectele tale profesionale de viitor. E că și cum ai primi o certificare, o garanție scrisă sau un document de necontestat ce va stă la temelia succesului tău.

Pești

Peştii îşi vor petrece această zi foarte confortabil. Cu o singură condiție: refuză să participi la chestiuni şi discuţii care nu te privesc.