Alerta de coronavirus, dupa meciul Barcelona-Cornella
Alerta de coronavirus, dupa meciul Barcelona-Cornella

S-a dat alerta de coronavirus imediat după partida dintre Barcelona și echipa din liga a 3-a Cornella. Catalanii s-au chinuit timp de 90 de minute în Cupa Spaniei împotriva necunoscuților de la Cornella, dar au învins în prelungiri.

Alertă de coronavirus, după meciul Barcelona-Cornella

Imediat după meciul câștigat de Barcelona, doi jucători de la Cornella au fost depistați cu COVID-19. Unul dintre ei a fost pe banca de rezerve, însă celălalt a jucat. Catalanii au acum emoții mari, scrie Sport.

Cornella va solicita Federației Spaniole să amâne următorul meci de campionat, în timp ce FC Barcelona va efectua noi teste PCR înaintea meciului cu Elche, existând un risc crescut pentru apariția cazurilor și în lotul lui Ronald Koeman.

Alerta de coronavirus, dupa meciul Barcelona-Cornella
Alerta de coronavirus, dupa meciul Barcelona-Cornella

Doi fotbaliști de la Cornella au fost depistați pozitiv cu coronavirus, la câteva ore după meci

Următorul meci al Barcelonei este programat sâmbătă, de la ora 17:15, pe terenul celor de la Elche, în runda cu numărul 20 din la Liga.

Barcelona s-a calificat cu greu în optimile Cupei Spaniei, după ce s-a chinuit cu Cornella timp de 90 de minute. Au fost la un pas să se facă de râs, la fel ca Real Madrid, care a fost eliminată tot de o echipă din Liga a 3-a.

Într-un final, cei de la Barcelona au plecat cu trei puncte, dar cu mândria șifonată bine, mai ales acum că jucătorii de la Cornella pot da vina pe infecția de coronavirus pentru înfrângerea suferită.

barcelona a câștigat după cele două reprize de prelungire cu scorul de 2-0. Omul serii a fost Pedri, cel care a contribuit la ambele goluri marcate de către Ousmane Dembele și Martin Braithwaite.

Jucătorii Barcelonei le-au pus la încercare răbdarea fanilor lor, mai ales după ce Pjanic și Dembele au ratau două lovituri de la 11 metri, în minutele 39 și 79.