Tony Brown a murit fara a aouca sa-si mai vada sotia
Tony Brown a murit fara a aouca sa-si mai vada sotia

Este incredibil ce a făcut un pacient înainte să moară de ccoronavirus. Toți cei prezenți au izbucnit în plâns.

Interviu cutremurător cu un bărbat care a decedat de coronavirus. Care a fost ultima lui dorință? Din nefericire, nu i-a fost îndeplinită

Este de necrezut ce a putut să facă un pacient care era infectat cu virusul ucigaș înainte să moară, scrie dailymail.co.uk. Omul a spus ceva ce i-a făcut pe toți cei prezenți să izbucnească în lacrimi.

Imagini cutremurătoare au fost surprinse într-un spital COVID din Londra. Tony Brown, un şofer de autobuz în vârstă de 73 de ani, a mărturisit pe patul de moarte că cea mai mare dorinţă a lui este să reuşească să supravieţuiască pentru a-şi vedea soţia.

Unde era internat bărbatul

Pacientul internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului Barnet, spital Covid din Londra, a oferit joi un interviu sfâşietor presei engleze. Acesta spunea că tot ce îşi doreşte este să scape de periculoasa boală, pentru a-şi putea revedea soţia. Din nefericire, Tony Brown a decedat a doua zi, fără ca dorinţa să i se fi îndeplinit.

Sperăm cu toții că vom trăi și vom ieși de aici”, a spus Tony Brown, joi, cu ochii plini de lacrimi, parcă presimițind ce avea să se întâmple cu el.

Soția bărbatului a fost de acord cu publicarea interviului

Tony Brown a murit la finalul săptămânii trecute, iar soţia sa, Linda, şi-a dat acordul ca interviul său acordat cu o zi înainte de deces să fie difuzat în presă.

Descriind starea pe care o avea cauzată de virusul ucigaș, Tony Brown a declarat: ”Absolut teribil. Este foarte, foarte înfricoșător. Am avut nopți foarte proaste, nopți foarte îngrijorătoare. De două ori m-am dus să-mi sun soția, să-i spun că nu mă întorc. Este foarte greu”.

Tony Brown, supărat de cei care nu au respectat regulile sanitare

Dacă oamenii ar fi avut mult mai multă grijă atunci când a apărut acest virus și nu l-ar fi ignorat, nu am fi într-o mizerie atât de mare”, a adăugat Tony Brown, potrivit DailyMail.

De asemenea, Tony Brown, şofer, bănuia că a luat virusul de la locul de muncă și a acuzat oamenii că au ignorat distanțarea socială și nu au purtat măști.

Tony Brown a murit cu dorul soției sale, Linda

În discuţia cu un jurnalist, Tony Brown a mărturisit că îi e foarte dor de soţia lui, Linda. ”Mi-e foarte dor de ea. Sper că ne vom revedea într-o bună zi, chair sper că se va întâmpla. Asta e tot ce îmi doresc acum. Nu vreau nimic altceva în viaţă”, a spus bărbatul care nu a mai apucat să își vadă iubirea.