Simona Halep, huiduita la scena deschisa in Australia
Simona Halep, huiduita la scena deschisa in Australia

Simona Halep a fost huiduită la scenă deschisă, în Australia, deși a câștigat primul meci în anul 2021! Românca a fost luată prin surprindere de reacția spectatorilor, după ce aceștia au aflat ce preferințe are românca, în materie de fotbal.

Simona Halep a fost huiduită la scenă deschisă, în Australia

Simona Halep s-a distrat copios în Australia! Românca a participat vineri un turneu demonstratic la Adelaide, intitulat ”A Day at the Drive”. Simona Halep a intrat astfel cu dreptul în noul an, după ce a repurtat prima victorie pe teren, chiar în fața numărului 1 mondial, Ashleigh Barty. Românca s-a impus după 3-6, 6-1, 10-8, scrie digisport.ro.

Un moment foarte amuzant a avut loc la interviul de după meci, când Simona Halep a agitat masele! Românca a recunoscut că este o susţinătoare a echipei Port Adelaide, formaţie a cărei fan este, de fapt, antrenorul Darren Cahill.

Simona Halep, huiduita la scena deschisa in Australia
Simona Halep, huiduita la scena deschisa in Australia

”Țin și cu echipa de fotbal…”

„De asemenea, țin și cu echipa de fotbal (n.r. fotbal australian). Oare s-o spun? Sunt încrezătoare, Port Adelaide. Am încredere în ce-mi spune Darren, așa că știu că Port Adelaide e o echipă bună”, a transmis Simona Halep, moment în care a fost ovaţionată din tribune de o parte din suporteri. Românca a fost însă și huiduită de cealaltă parte a publicului, care nu agrează echipa respectivă de fotbal.

Simona Halep a fost surprinsă, nu s-a supărat, drept dovadă, a repostat imaginile pe contul ei de Twitter, alături de două feţe zâmbitoare.

„Să fiu pe teren cu Ashleigh Barty este mereu un răsfăţ, dar în seara asta la Adelaide, cu fanii bucurându-se în tribune, a fost ceva special.

Mulţumesc Federaţiei Australiene pentru că a organizat un astfel de eveniment şi celor din Adelaide pentru că au venit să-l urmărească”, a fost un alt mesaj postat de Simona Halep, după meciul cu Ashleigh Barty.

Simona Halep, numărul doi mondial, a fost desemnată principala favorită a turneului Gippsland Trophy (WTA 500), dotat cu premii totale de 565.530 dolari şi care va debuta duminică la Melbourne.

Simona Halep va intra direct în turul secund, unde o va avea ca adversară pe învingătoarea dintre americanca Whitney Osuigwe (18 ani, 162 WTA) şi rusoaica Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA).