Anamaria Prodan îl amenință pe Gigi Becali cu puscaria
Anamaria Prodan îl amenință pe Gigi Becali cu puscaria

Anamaria Prodan îl amenință pe Gigi Becali cu pușcăria! Scandalul dintre cei doi este departe de a se fi încheiat, iar totul a pornit de la bani. Soția lui Laurențiu Reghecampf spune că a fost sărită din schemă la cel mai scump transfer din fotbalul românesc!

Anamaria Prodan îl amenință pe Gigi Becali cu pușcăria

Anamaria Prodan spune că Gigi Becali a sărit-o din schemă din transferul lui Dennis Man, care a fost vândut cu 13 milioane de euro echipei Parma. Mai mult, despre transfer s-a ocupat Giovani Becali, deși jucătorul avea contract cu Anamaria Prodan. De-aici a plecat totul, iar scandalul a escaladat în fiecare zi!

Ultmul atac vine din partea Anamariei Prodan, care a lansat amenințări care i-au dat un fior rece pe spinare lui Gigi Becali, fiind deja trecut printr-o experiență similară, în urmă cu câțiva ani. Impresara l-a amenințat pur și simplu cu pușcăria, mai ales după ce Gigi Becali și-a obligat jucătorii să renunțe la contractele cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan îl amenință pe Gigi Becali cu puscaria
Anamaria Prodan îl amenință pe Gigi Becali cu puscaria

”Îl trimit la pușcărie”

”Să plătească Gigi Becali clauzele jucătorilor. Se face de râs zilnic. Dar mai mult oare poate Gigi Becali ? Ne supărăm degeaba. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Se face de râs în fața jucătorilor. În fața țării.

Dar repet. Toți îl știu. Circul lui, nu-l face nimeni. Cu mine, însă, o să-i fie foarte greu. Eu nu-s prostălăii care îi spun cât e de frumos, de bun, de minunat. Ăia în spatele lui leșină de râs ! Este penibil. Ne luptăm fără doar și poate. Are bani să achite clauzele jucătorilor”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playsport.

”Gigi are umeri? Săracul de el! Păi el se uită în oglindă? Are 1 metru, cu mâinile ridicare pe scăunel! Eu l-am ridicat pe el. Ca săracul se chinuie să ia campionatul de ani.

Mă ruga să vorbesc în presă de el. Să zic că are bani mulți. Că nu-i pasă de nimeni și de nimic. Se gudura pe lângă mine când ma auzea vorbind la tv. El, săracul, suna disparat să-l bage în direct. Pe mine mă suna de la emisiuni. Îmi e tare milă de el. Este atât de mic și la statura și la creier … Dacă mai vorbește de familia mea sau de soțul meu, jur că-l trimit la pușcărie”, a completat Anamaria Prodan.

Dennis Man, amenințat și el

Anamaria Prodan nu l-a uitat nici pe Dennis man, despre care spune că este trădător. Aceasta l=a amenințat cu tribunalul și cu dane foarte mari! ”Am vorbit cu el până ieri, totul era ok ! Și cu tatăl lui. Habar nu am și nu mai stau să-mi stric vacanța. Am acte perfect făcute! Contract care trebuie respectat de ambele părți, valabil până în luna septembrie. Dacă este adevărat, atunci el este un trădător. Rezilierea se face așa cum scrie în contract. 500.000 euro, precum și plata a 10 % din cât încasează anual de la Parma.

Voi lămuri lucrurile, nimeni nu trebuie să se îndoiască de asta. Nu las lucrurile așa. Îmi voi căuta dreptatea pe cale legală. Mă duc cu ei în judecată și până în pânzele albe”, a mai declarat Anamaria Prodan.