Amenintari cu bataia in scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali
Amenintari cu bataia in scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali

Scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan este departe de a se fi încheiat! După vorbe de tot felul, acum cearta dintre cei doi a coborât atât de mult încât s-a ajuns la amenințări cu bătaia!

Amenințări cu bătaia în scandalul dintre Anamaria prodan și Gigi Becali

Anamaria Prodan și Gigi Becali sunt la cuțite, de când Dennis Man a fost transferat la Parma. Transferul de 13 milioane de euro al fotbalistului a fost cel mai scump din istoria fotbalului românesc, dar a venit la pachet și cu o ceartă pe măsură.

Totul a plecat de la bani. Gigi Becali se pare că a sărit-o din schemă pe Anamaria Prodan și, mai mult a mai și râs de oferta ei. Și a sus-o chiar de câteva ori la televizor. Pe lângă faptul căa pierdut peste un milion de euro din transfer, Anamaria Prodan s-a mai văzut și înjosită de Gigi Becali, lucru pe care nu l-a acceptat deloc, așa că a ieșit la atac.

I-a trimis un SMS prin care a spus că îi pare rău

După ce Gigi Becali și-a convins fotbaliștii de la FCSB să rupă contractul de impresariat cu Anamaria Prodan, aceasta l-a făcut cu ou și cu oțet. I-a spus că mai mult nu-l duce mintea și că este un om mic. Mai mult, l-a lovit acolo unde îl doare. A spus că se ascunde după religie pentru a face fapte rele! În replică, Gigi Becali a spus că Anamaria Prodan urmează să divorțeze de soțul ei, Laureniu Reghecampf.

După toate acestea, Anamaria Prodan a spus că Gigi Becali i-a transmis printr-un SMS că își cere scuze. Ce a făcut impresara? Ei bine, aceasta i-a blocat numărul de telefon și spune că este suzele au venit prea târziu. Mai mult, l-a amenințat cu bătaia pe latifundiarul ddin Pipera.

”Știe că la ce caracter și nerv am îi dau un pumn în cap”

”El trebuia să se gândească la acel lucru pe care mi l-a spus mie, pentru care mi-a cerut scuze, dar e tardiv. Acum pot să zic și eu că îmi pare rău că i-am zis că e mic de înălțime. A făcut un lucru pe care o să-l regrete toată viața. A pierdut un prieten, un om care era trup și suflet lângă el. M-a acuzat de ceva și știe că lucrul ăla mă doare pe mine cel mai tare.

Știe că în momentul în care cineva a îndrăznit să spună ceva de mine sau familia mea a plătit cu reputația. Știe că la ce caracter și nerv am îi dau un pumn în cap. Dacă mă enervez o dată și îl văd la meci, îi dau o palmă peste cap. Plătesc o amendă că am deranjat liniștea publică, aia e. Dar el mai iese vreodată în lume, când toată Europa o să scrie despre asta? Nu, pentru că el știe că cel mai umilitor lucru pe pământ este ca o femeie să te facă de râs”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP Live.

Anamaria Prodan se știe că este aprigă la mânie. Un incident în care a fost implicată impresara a făcut înconjurul lumii, când după un meci, aceasta a fost filmată în timp ce îi aplica o corecție fizică fostului fotbalist Dan Alexa. Se întâmpa în anul 2019.

Patronul celor de la FCSB a fost oripilat după ce a văzut imaginile în care soţia lui Laurențiu Reghecampf i-a aplicat un pumn antrenorului de la Astra.

”Mai trebuie cuvinte când vezi aşa? Mai poţi să zici ceva când o femeie îi mută capul din loc aşa unui bărbat? E puternică. Femeile sunt egale cu bărbaţii. Ce să mai comentez? Aşa ceva nu mi-a fost dat să văd în viaţa vieţilor mele. Eu văd că o femeie bate un bărbat şi asta comentez, celealte bârfe nu pot să le comentez (s-a scris că cei doi ar fi avut o relație amoroasă).

Cum, femeie, să baţi un bărbat? Şi tu, bărbat, să stai în loc, să nu o iei de păr şi să tăvăleşti cu ea pe jos. E de apreciat cum a reacţionat. Eu dacă eram, o luam de păr o tăvăleam şi o şi tundeam”, comenta atunci Gigi Becali.