Dalida din Las Fierbinti este gravida
Dalida din Las Fierbinti este gravida

Dalida din Las Fierbinți a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu actrița în vârstă de 37 de ani, citiți în articolul de mai jos.

Dalida din Las Fierbinți a făcut anunțul cel mare. Se întâmplă în 3-4 săptămâni

Îndrăgita actriță din Las Fierbinți, Dalida, a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu actrița de 37 de ani, vedeți în rândurile următoare.

Ecaterina Ladin, cunoscută ca Dalida din serialul Las Fierbinți, este gravidă pentru a doua oară şi va avea un băieţel. Urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil la începutul lunii martie, însă nu a vrut să dezvăluie numele bebeluşului.

Ecaterina Ladin va naste in luna martie
Ecaterina Ladin va naste in luna martie

Ecaterina Ladin a făcut dezvăluirea în emisiunea lui Cătălin Măruță

Actriţa a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde moderatorii au fost chiar colegii ei din serial, Mihai Bobonete, Costi Diţă şi Mihai Raiţ, respectiv Bobiță, Giani și Dorel din serialul de la PRO TV-LAs Fierbinți.

Cătălin Măruţă a asistat şi el emisiune, însă online, pentru că se află în izolare după ce a aflat că este infectat cu coronavirus.

Când devine Dalida mamă pentru a doua oară

Astfel, Dalida a vorbit despre sarcină şi a mărturisit că urmează să nască peste trei sau patru săptămâni. Numele bebeluşului nu a vrut să îl dezvăluie momentan, însă a precizat că este românesc.

Sunt bine, am venit acum din vacanţă. Noi am stat la Costineşti câteva luni, de fapt, de când am terminat filmarea. E foarte frumos la mare, e melancolic iarna, sunetul mării de care nu scapi.

Dalida păstrează secret numele micuțului

Ar trebui să nasc la începutul lui martie, dacă stau cuminte, dacă nu, cine ştie. Nu spun cum o să îl cheme pe copil, însă e un nume românesc. Soţul meu a venit cu propunerea numelui, iar eu am zis da. Dacă Dumnezeu o să îmi dea şi o fată, o s-o numesc eu”, a declarat Ecaterina Ladin în emisiuea La Măruţă.

Serialul Las Fierbinţi de la Pro TV este unul dintre cele mai longegive seriale, în luna septembrie a acestui an a debutat cel de-al 18-lea sezon.

Localnicii din Las Fierbinți, actori în producția PRO TV

Cei mai mulţi care apar în serial sunt deja actori consacraţi, însă sunt şi personaje figurative sau secundare, care nu sunt așa de cunoscute. Astfel, cei din urmă sunt chiar localnici, care au dezvăluit câţi bani primesc de la Pro TV pentru rolurile de ocazie.

Spre exemplu, mie, ca am aparut intr-un cadru scurt, in peisaj, mi s-a oferit 50 de lei. Ei sunt foarte seriosi, fac contracte pentru fiecare om care participa la filmari. Celor care au de filmat mai multe ore le dau si 100 de lei, 150 de lei. Cel mai bine sunt platiti cei in casele carora se filmeaza, in curtile lor. Acestia iau si cate 200-300 lei, uneori si mai mult”, a mărturisit unul dintre localnici, potrivit wowbiz.ro.