Anumite pasaje din Biblie fac referire la extratereștrii
Anumite pasaje din Biblie fac referire la extratereștrii

Este șoc printre credincioși după ce unele guri susțin că în Biblie se fac referiri directe la extratereștri. Despre ce este vorba, care sunt teoriile conspirației privitoare la Sfânta Scriptură, citiți în articolul de mai jos.

Biblia ar face referire la civilizații extraterestre. Care sunt aceste pasaje

Biblia ar conține anumite pasaje în care se face referire directă la alte civilizații din Univers, scrie stiridinlume.ro. Despre alte civilizații s-a scris și s-a vorbit foarte mult, însă nimeni nu a adus cu o dovadă clară, ci numai speculații.

Probabil că oamenii ar fi șocați, speriați să li se facă dovada că  extratereștrii există. Cei care cred și ar accepta mai ușor această idee ar fi persoanele necredincioase, respectiv ateii. Oricum, la aflarea unei asemenea vești toată istoria omenirii s-ar schimba, ca și credințele noastre, probabil.

Biblia ar face referire la extraterestrii
Biblia ar face referire la extraterestrii

Biblia ar confirma în unele pasaje existența altor civilizații extraterestre

Totul este posibil, mai ales că oamenii de știință au descoperit nu mai puțin de 700 de exoplanete, care ar putea susține viața, fiind asemănătoare Terrei. Așadar, nimeni nu poate ști ce s-ar întâmpla cu religia dacă ştiinţa ar confirma existenţa altor fiinţe în Univers.

De asemenea, în timp ce credincioșii sunt de părere că Iisus s-a jertfit pentru a salva omenirea, biblia ar confirma în unele pasaje existența unor alte forme de viață.

Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel

Pentru aceasta, îmi plec genunchii înaintea Tatălui Domnului nostru Iisus Hristos, Din Care îşi trage numele orice neam în cer şi pe pământ”, este un alt pasaj din Sfânta Scriptură care ar indica existența civilizațiilor extraterestre ”în cer”.

Carul de foc al Profetului Ilie

S-a născut cu 800 de ani înainte de Hristos. La nașterea să, tatăl său a văzut niște entităţi îmbrăcate în alb învelindu-l în scutece de foc și dându-i să mănânce o flacără. A fost o fire aprigă și chiar și-a ucis și părinții. Ca să fie iertat, s-a dus la Dumnezeu care i-a dat un car de foc cu care s-a ridicat la cer” este pasajul din Biblie care indică existența unor presupuse OZN-uri.

Ce s-ar întâmpla cu religiile dacă s-ar dovedi că extratereștrii există cu adevărat

-Adventiştii ar putea să accepte mai uşor existenţa altor fiinţe superioare, care ar fi fost şi ele create de Dumnezeu. Doar că ar considera că doar oamenii îi au ca strămoşi pe Adam şi Eva;

-Ateii sunt cei care ar putea să accepte imediat această teorie, deoarece pentru ei ar reprezenta confirmarea că Dumnezeu nu există;

-Mormonii cred deja în existenţa extratereştrilor, la fel şi adepţii cultului Baha’i, spune Weintraub. Conform Cărţii lui Mormon, extratereştrii sunt ”fiii şi fiicele zămislite întru Dumnezeu”;

-Musulmanii cred ca Mohammed a fost un profet, nu Dumnezeu încarnat, prin urmare ei pot accepta ideea ca profeți similari au vizitat și alte planete pentru a le salva, așa cum a făcut cu Pământul;

-Hinduiștii şi budiștii ar accepta adepţi din rândul fiinţelor extraterestre. Religiile lor cred cu tărie în infinitatea Universului şi posibilitarea existenţei altor forme de viaţă.

-Catolicii par cei mai deschiși cu privire la existența extratereștilor;

-Evangheliştii ar respinge din start ideea conform căreia există extratereștrii, deoarece ei consideră că creştinismul este singura religie valabilă, iar oamenii singurele fiinţe care pot fi mântuite;