Barbatul din Hunedoara care a trantit un copil a fost prins
Barbatul din Hunedoara care a trantit un copil a fost prins

Bărbatul care a trântit un copil într-un parc din Hunedoara a fost prins de polițiști, în urmă cu puțin timp. Întreaga țară a fost șocată după ce acesta a fost filmat în timp ce ia un copil și îl trântește pur și simplu de pământ! Acum au apărut imaginile cu bărbatul în timp ce a fost reținut!

Bărbatul din Hunedoara care a trântit un copil a fost prins

În imaginile surprinse cu un telefon mobil se poate vedea cum bărbatul se îndreaptă furios către un copil de doar câțiva ani care se dădea pe un leagăn, îl înjură, strigându-i ”Vino aici, f… morții mă-tii” și îl ridică, strângându-l cu mâinile de gât până deasupra capului, apoi îl trântește cu putere pe caldarâm.

S-au extins cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice (fapta fiind comisă în loc public). ”Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trântit la pământ este nepot al tânărului agresor (fiul surorii soţiei sale)”, a completat reprezentantul IPJ Hunedoara, potrivit zhd.ro.

A fost readus de polițiști în parcul pentru copii

Micuțul nici măcat nu a mai mișcat. Filmarea s-a viralizat în mediul online, iar toți românii au fost șocați de ceea ce au putut vedea. AICI puteți vedea imaginile, dar vă avertizăm că acestea vă pot afecta emoțional!

Bărbatul a fost prins în urmă cu scurt timp de polițiști. Oamenii legii l-au dus la locul faptei, adică în parcul de copii din Hunedoara. Acesta a fost filmat de părinții care au fost martori la teribilul incident. Aceștia sunt foarte supărați și spun că dacă poliția nu ia măsuri, atunci vor lua ei.

Duminică, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Minorul agresat, preluat de abulanță

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

Agresorul s-a ales cu dosar penal

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.