Cum se monteaza corect, de fapt, odorizantul de WC
Cum se monteaza corect, de fapt, odorizantul de WC

S-a aflat acum cum se montează, de fapt, odorizantul de WC. Cu toții ne dorim un miros proaspăt în baie, iar foarte multe gospodine aleg să monteze pe vasul de toaletă un odorizant care să aducă prospețime în baie de câte ori tragem apa.

Iată cum se montează, de fapt, odorizantul de WC

Ei bine, acestea au aflat acum că au montat întreaga lor viață greșit acest odorizant de toaletă. Vorbim despre odorizantul cu mai multe biluțe de săpun care are o codiță întortocheată, foarte dificil de agățat de vasul de toaletă.

Niciodată nu stă la locul lui și de multe ori ajunge chiar în vasul de toaletă, iar recuperarea sa fiind una extrem de anevoioasă. Ei bine, acum s-a aflat de ce era atât de greu de ațățat odorizantul de WC.

@tiberiusauca90Atunci când realizezi ca ai montat odorizantul de wc greșit! #wc #odorizant #tiberiusicornel♬ sunet original – Tiberiu

”Asta este minunea secolului”

De fapt, acesta se montează în interiorul vasuui de toaletă, sub margine. Așa va sta perfect și nu va pica niciodată în vasul de toaletă. Rețeua de socializare Tik Tok s-a umplut cu astfel de filmulețe, iar românii au fost șocați să constate că au montat atâta timp greșit acest odorizant.

Mesajele au curs râu de la internauții care au rămas șocați atunci când au văzut cum se montează, de fapt, odorizantul de toaletă.

”Legenda spune că nici cei care au fabricat asta nu știau că așa se pune”, ”Asta este minunea secolului! Am schimbat acum. Dacă se înfundă buda te chem!”, ”chiar las telefonul su merg sa-l pun si eu corect”, ”Atunci atâția ani am trăit o minciună”, ”Bai nene în sfârșit cineva sa ne lumineze și pe noi romanii, acum merg să-l pun bine. mersi”, sunt doar câteva comentarii postate de internauți.
Odorizant natural pentru baia ta
Pentru cei care nu vor să folosească însă astfel de odorizante care se găsesc în comerț, avem soluția naturală pentru un miros plăcut în baie. Cel mai ieftin ingredient din care poți face singură odorizante pentru baie este bicarbonatul de sodiu.
Cumpără o cantitate mai mare și folosește o tavă cu forme pentru prăjituri de mici dimensiuni. Amestecă într-un bol cel puțin 300 de grame de bicarbonat cu zeamă de lămâie și puțină apă oxigenată, doar atât cât să obții o pastă densă, ca pasta de dinți.
Adaugă ulei esențial cu parfum floral după preferințe. Amestecă bine pasta și pune-o în formele mici pentru fursecuri. Las-o să se usuce câteva ore și apoi pune bucățile de odorizant într-un recipient deschis la baie, să răspândească o aromă plăcută.
Periodic, poți arunca un astfel de mini odorizant în vasul de toaletă, să previi depunerea calcarului și să împrospăteze apa din vas.