Narcisa Moisa și-a luat adio Narcisa Moisa și-a luat adio de la soțul eia soțul ei
Narcisa Moisa și-a luat adio de la soțul ei

Îndrăgita cântăreață Narcisa se pare că s-a săturat de tot circul pe care l-a făcut soțul său, de când s-au separat, și nu pare dispusă să mai dorească o împăcare. Narcisa și-a luat adio de la Yoannes printr-un mesaj postat pe Facebook.

Narcisa Moisa și-a luat adio de la soțul ei

Narcisa a pus piciorul în prag și a decis parcă să mai lupte pentru căsnicia ei. Aceasta și-a luat adio de la tatăl copiilor săi printr-un mesaj foarte apreciat de toți fanii ei, de altfel, pe Facebook.

Narcisa a dat dovadă că este o femeie independentă, care nu mai este dispusă să-și aștepte soțul să revină la gânduri mai bune. I-a spus pur și simplu adio și i-a transmis că poate să rămână cu toate ”reginele” lui. Artista nu a ratat momentul pentru a-l ”înțepa”, spunând că ea este șefă în muzcă.

”Eu sunt sefa in muzica”

”Îmi pare rau domnul ZEUS… Nu vreau sa fiu sefa reginelor tale… ramai cu ele…. ADIO!!!! Eu sunt sefa in muzica. Am dreptate fanii mei??! Am văzut toate reacțiile voastre … va mulțumesc din toată inima pentru susținere”, a scris Narcisa pe Facebook.

Răspunsul lui Yohannes, pe numele său Ionuț Hurmuz, nu s-a lăsat deloc așteptat. Acordeonistul s-a conformat și i-a făcut în același timp o declarație de dragoste veșnică.

”Cum vrei tu… La revedere !!! Instagram @yoannesss O sa ramai in inima mea pana am sa mor Semnat ZEUS”, a scris tânărul pe Facebook.

Chiar din cauza unei astfel de ”regine” s-au și certat cei doi. Narcisa a găsit în telefonul soțului spu mai mute conversații cu diferite tinere, dar și fotografii compromițătoare cu soțul ei, în compania unor ”regine”.

Cântăreața a postat fotografiile pe Facebook, într-un acces de furie, iar cel care s-a enervat la cume a fost chiar soțul său, Yoannes. Acesta a părăsit imediat căminul conjugal și, din sursele noastre nici nu și-a mai văzut cei doi copii de atunci.