Cosmin Natanticu, probleme mari cu masina si sotia
Cosmin Natanticu, probleme mari cu masina si sotia

Actorul Cosmin Natanticu a trecut orin momente grele, zilele trecute, când și-a văzut propria mașină ”desfigurată”. Îndrăgitul actor a spus totul pe rețeua de socializare Tik Tok, acolo unde a spus și cine este de vină pentru cele petrecute.

Cosmin Natanticu, probleme mari cu mașina și soția

Cosmin Natanticu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu cântăreața Eliza Georgescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, iar nași de cununie le-au fost Mihai Bobonete și soția lui.

Actorul a surprins pe toată lumea, atunci când a împlinit un an de căsnicie. A lăsat totul, colegi, filmări, tot și a plecat împreună cu soția sa și câțiva prieteni apropiați să sărbătorească la malul mării.

@cosminnatanticu7♬ original sound – Cosmin Natanticu

Soția lui i-a împrumutat puțin mașina pentru a merge la sală

Actorul este plin de surprize și îi face tot felul de cadouri soției sale. Este autorul și unor gesturi romantince care au lăsat-o pe soția sa cu gura căscată.

Ei bine, recent și aceasta l-a lăsat pe soțul ei cu gura căscată. I-a făcut și ea o surpiză, însă una neplăcută. Frumoasa Eliza Georgescu a împrumutat mașina soțului său pentru a merge la sala de fitness.

La întoarcere însă, aceasta i-a spus spășită actorului că i-a zgâriat puțin mașina, chiar pe portieră. Nu a fost vina ei, ci a fost dirijată greșit de cineva, după cum i-a mărturisit soțului, care a crezut-o inițial.

Nu mică i-a fost mirarea atunci când a ajuns în parcare și a constatat că zgârietura mică se întindea pe toată lungimea mașinii. A ieșit însă un Tik Tok de zile mari, chiar dacă reparația va costa ceva bani.