George Simion si Gigi Becali se fac mincinosi unul pe celalalt
George Simion si Gigi Becali se fac mincinosi unul pe celalalt

George Simion, liderul AUR, îl acuză pe Gigi Becali de minciună. Ce spune latifuniarul din Pipera despre cei din conducerea AUR și de unde a pornit scandalul, de fapt, citiți în articolul de mai jos.

George Simion îl acuză pe Gigi Becali că a mințit. De ce se ceartă cei doi

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor îl acuză pe Gigi Becali de minciună, după ce acesta, imediat după alegerile Parlamentare de anul trecut, a declarat că ar fi dat AUR un sediu într-un imobil din București, scrie rtv.net.

Patronul FCSB a fost acuzat de copreşedintele AUR, George Simion, că ar fi minţit atunci când a declarat, după alegerile parlamentare, că a oferit cu titlu gratuit un sediu formaţiunii politice care a foat o adevărată surpriză, câştigând 10% din voturile românilor.

Gigi Becali spune ca a dat AUR un sediu in Bucuresti
Gigi Becali spune ca a dat AUR un sediu in Bucuresti

Gigi Becali a vrut să clarifice situația

Astfel, patronul FCSB a fost acuzat de copreşedintele AUR, George Simion, că ar fi minţit atunci când a declarat, după alegerile parlamentare, că a oferit cu titlu gratuit un sediu formaţiunii politice care a foat o adevărată surpriză, câştigând 10% din voturile românilor.

Gigi Becali a vrut să clarifice controversa în care a fost aruncat de declaraţiile copreşedintelui AUR, George Simion, care a spus că patronul FCSB a dezinformat atunci când a spus că a dat gratuit un sediu partidului revelaţie de la alegerile parlamentare.

Gigi Becali susține că a dat sediul de care a pomenit

Stilul meu este adevarul. Domnul Simion este in eroare. Sunati-l pe domnul Claudiu Tarziu, sa va spuna daca nu si acum activeaza, el si nevasta lui, in acel birou. Acum un an nu exista AUR, eu i-am dat lui Claudiu Tarziu.

Stilul lui George Becali este adevarul pur, e prea mic domnul Simion sa stie el stilul lui Gigi Becali. A venit la mine la palat, habar nu aveam cine e Claudiu Tarziu, mi-a propus nu stiu ce functie in AUR si i-am zis ca nu am nevoie. Zicea sa fiu vicepresedinte.

Gigi Becali nu ar accepta decât să fie președinte

Pai cum sa fiu vicepresedinte eu sub Claudiu Tarziu si Simion? Numai presedinte va fi Gigi Becali pana la moarte. I-am dat lui Claudiu Tarziu si sotiei lui birou, ca ea e nu stiu ce pictorita, avea nevoie sa picteze pe acolo, ce fac ei”, a declarat Gigi Becali.

George Simion a povestit vineri cum a decurs singura discuţie pe care a avut-o cu patronul FCSB, Gigi Becali, care a declarat după alegerile parlamentare din 6 decembrie, când AUR a intrat în Parlament cu 10% din voturi, că a oferit formaţiunii surpriză un sediu gratis pe strada Blănari din Capitală.

Adevărul lui George Simion

Nu e adevărat. A spus-o în stilul domnului Becali. Noi aveam un sediu la etajul 1, pe Blănari, dumnealui la etajul 3. Singura discuție pe care am purtat-o la un moment dat, pentru că nu știam cu cine să vorbim, a fost pentru un banner pe care voiam să îl punem. Aveam o campanie în derulare.

Asta era în 2018, AUR a apărut în decembrie 2019. Mă refer la partid. Îi înțelegem stilul, de multe ori expansiv. E în stilul lui. Eu am urmărit, ca ceilalți români, stilul personajelor din jurul fotbalului. Le cunosc modul de comunicare”, a povestit George Simion, la GSP Live.