Diana Soaoaca si-a gasit partid
Diana Soaoaca si-a gasit partid

Diana Șoșoacă se înscrie în PSD! Senatoarea care a fost dată afară din AUR se pare că și-a găsit un loc călduț în partidul condus de Marcel Ciolacu, potrivit unor surse citate de 4media.info.

Diana Șoșoacă și-a găsit partid

Acțiunile ale Dianei Șoșoacă din ultima perioadă arată o apropiere de PSD, mai ales după ce a înscris în comisia pe care o conduce mai mulți membri afiliați PSD, în ciuda criticilor venite din AUR.

Capital.ro susține că site-ul care a dat ca sigură trecerea Dianei Șoșoacă la PSD, respectiv 4media.info, aparține lui Dorin Lulea, despre care Diana Șoșoacă spunea că este președintele AUR în acte.

Diana Soaoaca si-a gasit partid
Diana Soaoaca si-a gasit partid

”Senatoarea și-a negociat dinainte de excludere poziția în PSD”

”Domnul Lulea este actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare”, a declarat Diana Iovanovici Șoșoacă pentru Europa Liberă, însă Lilea a negat vehement. În prezent, acesta este trecut pe site-ul oficial AUR drept Președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul partidului AUR.

Acum, au apărut informații pe surse că aceasta s-ar înscrie în PSD. “Prin intermediul unor actuali și foști membri PSD, apropiați de ai lui Marcel Ciolacu, printre care și Ninel Peia, senatoarea și-a negociat dinainte de excludere poziția în PSD. Ca urmare a acestui lucru, Diana Șoșoacă va păstra poziția de președinte a comisie pe care o deține la acest moment în parlamentul României.

De altfel, mai mulți parlamentari AUR s-au plâns că Diana Șoșoacă introducea la grup persoane afiliate PSD și nu respecta disciplina de partid. Vă reamintim că Diana Șoșoacă a fost consiliera lui Adrian Năstase când acesta conducea guvernul României”, susține sursa citată pentru 4media.info.

Diana Șoșoacă a fost dată afară din AUR, după un scandal monstru. Senatoarea a avut o intervenție halucinantă în Senat, în care a spus că se urmărește stârpurea neamului românesc prin vaccinarea împotriva coronavirusului.

Chiar unul dintre colegii săi a cerut să-i fie oprit microfonul, dar Diana Șoșoacă a continuat. Deși a avut alocat un spațiu de două minute, ea a vorbit 7 și și-a încheiat cuvântarea făcându-i pe toți prezenți criminali, după cum a susținut Claudiu Târziu, colegul din AUR.  În urma episodului respectiv, Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR.