Colegul din AUR care a vrut sa o loveasca pe Diana Sosoacă
Colegul din AUR care a vrut sa o loveasca pe Diana Sosoacă

Diana Șoșoacă a avut o primă reacție, după ce a fost exclusă din AUR! Senatoarea a spus că un coleg de-al său a vrut să o lovească, însă s-a oprit la timp! Aceasta spune că respectivul său coleg s-a mulțumit doar să-i adreseze un discurs într-un limbaj suburban.

Colegul din AUR care a vrut să o lovească pe Diana Șoșoacă

Declarațiile șocante au fost făcute de Diana Șoșoacă la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, iar cel despre care spune că a fost la un pas să o lovească a fost chiar colegul său de partid Sorin Lavric.

Chiar Sorin Lavric a fost cel care a cerut să i se oprească colegei sale microfonul în Senat, după ce aceasta a avut un discurs halucinant legat de vaccinarea împotriva coronavirusului.

Colegul din AUR care a vrut sa o loveasca pe Diana Sosoacă
Colegul din AUR care a vrut sa o loveasca pe Diana Sosoacă

Colegul din AUR a cerut să i se taie microfonul în Senat Dianei Șoșoacă

Diana Șoșoacă a susținut de la tribuna Parlamentului, fără vreo dovadă, că ”femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român! Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterlitate”. Discursul său a fost însă întrerupt, iar microfonul a fost tăiat.

Diana Șoșoacă a spus că i s-a atras atenția din interiorul partidului că campania electorală s-a încheiat și că trebuie să devenim un partid serios, ca toate celelalte. ”Nu l-am văzut pe Claudiu Târziu și pe Sorin Lavric în campania electorală. Am fost doar o mână de oameni”, a declarat Șoșoacă.

Despre George Simion spune Diana Șoșoaca că nu are nimic să-i reproșeze și spune că îl respectă, deoarece este singurul din partid care participă la mitinguri și este foarte activ. ”Nu ne-am certat niciodată”, a spus Șoșoacă.

”A fost exclusă puțin”

Claudiu Târziu pare că răsuflă ușurat după excluderea Dianei Șoșoacă din AUR. Acesta chiar a luat-o peste picior pe senatoare, despre care a spus că a fost ”exclusă puțin”. Acesta a povestit și cum a reacționat Diana Șoșoacă atunci când a aflat că a fost exclusă.

”Doamna Diana Șoșoacă a fost exclusă puțin din partid. S-a umplut paharul. A fost exclusă pe motiv de indisciplină. Am vrut să facem echipă, dar doamna Șoșoacă e un lup singuratic, n-a putut să se adapteze, o prețuiesc pentru anumite calități, e un jurist bun, dar trebuie să se poarte adecvat cu noul statut pe care îl avem cu toții, de reprezentanți ai poporului în Parlament”, a spus acesta.