S-a aflat ce salariu are Florinel Coman la FCSB
S-a aflat ce salariu are Florinel Coman la FCSB

S-a aflat ce salariu are Florinel Coman la FCSB! Cel care l-a dat de gol a fost chiar Gigi Becali, care a avut o discuție cu atacantul său. De altfel, finanțatorul FCSB este foarte supărat pe 3-4 jucători, printre care și Florinel Coman.

S-a aflat ce salariu are Florinel Coman la FCSB

FCSB a pierdut două meciuri la rând în Liga 1 și a părăsit și Cupa României, după ce a fost înfrântă de rivalii de la Dinamo. Gigi Becali a lansat un atac la adresa lui Olimpiu Moruțan (21 de ani), Florinel Coman (22 de ani) și căpitanul Florin Tănase (26 de ani).

Patronul lui FCSB s-a arătat deranjat de faptul că cei trei fotbaliști amintiți sunt individualiști și vor să dribleze cât mai mult. Un alt motiv pentru care Gigi Becali îl tot critică pe Florinel Coman este felul în care bate cornerele, direct pe poartă.

S-a aflat ce salariu are Florinel Coman la FCSB
S-a aflat ce salariu are Florinel Coman la FCSB

”Kovacs a inventat 11 metri”

”Nu sunt supărat. Dacă sunt pe locul 1 și am șase puncte diferență, pentru că am șase puncte diferență pe care mi le-a furat Kovacs care a inventat 11 metri. Eu așa le calculez, că nu țin cont de vocea lui.

E adevărat, sunt supărat pentru 3-4 jucători că jocul echipei este din cauza lor: Coman, Moruțan și cu Tănase care vor să fie vedete și să dribleze. Nu le stă nimeni în cale numai că pe Moruțan l-am lăudat și a zis că e Messi. Nu ești Messi! Coman se vede Neymar, vrea să îi dribleze pe toți. Și Tănase tot așa, vrea să îi dribleze pe toți.

”Nu mai bate, mă, că nu dai, mă”

Lui Coman i-am zis de doi ani. Dacă nu le spui public ei le fac. Bă, Florinele, am și eu o rugăminte: nu mai bate corner pe poartă. El parcă nu ține cont. Nu mai bate, mă, că nu dai, mă. El, tot corner pe poartă! Nu e mare lucru, dar sunt niște chestiuni care nu sunt respectate. Dar nu sunt supărat pe echipă”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a vorbit despre perioada nu tocmai bună prin care trece Florinel Coman, pe care l-a dat de gol și în ceea ce privește salariul încasat de la FCSB. ”Am vorbit cu el și el știe că nu e într-o formă bună. I-am zis «Bă, Florinele, tu să știi un lucru: ai 22 de ani. Jucătorii la 24-25 de ani sunt consacrați». «Da, nea Gigi, știu, sunt mulțumit». Are 20 de mii de euro pe lună, de ce să nu fie mulțumit?”, a mai spus Gigi Becali.