Mama lui Dan Balan, Ludmila, probleme grave din cauza coronavirusului
Mama lui Dan Balan, Ludmila, probleme grave din cauza coronavirusului

Mama lui Dan Bălan, probleme grave de sănătate din cauza virusului ucigaș. Ludmila a suferit o formă grav a bolii, fiind internată în spital timp de două luni, la secția ATI.

Ludmila, mama lui Dan Bălan, în stare gravă în spital, din cauza virusului ucigaș

Mama lui Dan Bălan s-a confruntat cu probleme grave de sănătate din cauza virusului ucigaș, scrie rtv.net. Ludmila Bălan a suferit o formă grav a bolii, fiind internată în spital nu mai puțin de două luni.

Ludmila Balan, celebra prezentatoare de televiziune și cântăreață din Republica Moldova, a suferit o formă grea de coronavirus, fiind internată în spital două luni de zile.

Ludmila Balan a suferit groaznic din cauza coronavirusului
Ludmila Balan a suferit groaznic din cauza coronavirusului

Ludmila a petrecut două luni la Terapie Intensivă

Se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării…Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot…Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu.

Ce-a fost mai greu a trecut. Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare… Aveți mare grijă…Covidul e strașnic (îngrozitor)… Sănătate tuturor !!!”, este mesajul transmis de Ludmila Bălan.

Ludmila Bălan, la Vocea Ucrainei

Ludmila Bălan, mama interpretului moldovean și juratului de la Vocea Ucrainei Dan Bălan, i-a făcut o surpriză fiului ei, dar și întregului public de la concursul de voce prin apariția sa pe scena unde se caută cea mai bună voce a anului 2020.

Ludmila, în vârstă de 62 de ani, a apărut pe scenă îmbrăcată într-o rochie argintie şi nişte cizme albe lungi care i-au pus în evidenţă picioarele şi a cântat o melodie de nuntă, emoţionând juriul de la Vocea Ucrainei până la lacrimi.

Mama lui Dan Bălan s-a rugat pentru fiul ei

Mama lui Dan Bălan a interpretat două piese: una în română și cealaltă în ucraineană. De asemenea, Ludmila Bălan a spus o rugăciune pentru fiul său, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru copilul ei.