Jurnalist jefuit in direct
Jurnalist jefuit in direct

Un jurnalist din Ecuador a fost jefuit în timp ce transmitea în direct. A fost amenințat cu pistolul și deposedat de telefon.

Un jurnalist de televiziune a fost jefuit în timp ce transmitea un live din fața stadionului Monumental din Ecuador

Un jurnalist din Ecuador a fost jefuit chiar în timp ce transmitea o știre în direct. A fost amenințat cu pistolul și deposedat de telefon.

Imagini halucinante cu un jaf ca în filme a avut loc în Ecuador. Un jurnalist TV a fost amenințat cu un pistol și jefuit, în timp ce era în direct.

Bărbatul care l-a jefuit pe reporter purta mască și era înarmat cu un pistol

Reporterul transmitea live din faţa unui stadion atunci când un bărbat cu o mască pe față și cu un pistol în mână l-a amenințat. Sub ameniţarea armei, i-a furat telefonul cameramanului.

Reporterul TV Diego Ordinola și colegul său cameraman transmiteau live din faţa Stadionului Monumental din Ecuador, când au fost amenințați cu arma şi tâlhăriţi.

Cameramanul a ținut camera pornită, astfel că toată scena a fost filmată. Imaginile au ajuns pe internet

Totul a fost înregistrat şi imaginile au fost postate pe Twitter. În imagini se vede cum un bărbat, care purta o cămașă și o șapcă, vine lângă ei având în mână un pistol.

Inițial, hoțul lovește microfonul reporterului, iar ulterior îndreaptă pistolul către cameraman, pentru ca acesta să nu mai filmeze scena, şi-i cere, sub ameninţarea armei, telefonul.

După ce a luat telefonul, infractorul a rupt-o la fugă la complicele care îl aștepta pe un scuter

După ce cameramanul i-a dat telefonul, infractorul fuge către un scuter, unde era așteptat de un complice.

Cei doi l-au urmărit și au observat cum complicele l-a luat pe un scuter șși s-au făcut nevăzuți pe o autostradă.