Alexandra Stan dezamagita de Jador
Alexandra Stan dezamagita de Jador

Alexandra Stan îl face praf pe Jador după eliminarea de la Survivor. Cântăreața a părăsit concursul TV de la Kanal D în lacrimi.

Alexandra Stan, dezamăgită profund de Jador după eliminarea de la Survivor România

Alexandra Stan l-a făcut praf pe Jador după ce a părăsit competiția Survivor România și a urmărit episoadele din urmă.

Alexandra Stan a părăsit concursul televizat Survivor România 2021 în lacrimi, după ce a stat mai multe zile în spital. Medicul a declarat-o inaptă din punct de vede fizic să continue competiția.

Alexandra Stan a parasit emisiunea Survivor Romania
Alexandra Stan a parasit emisiunea Survivor Romania

Alexandra Stan a intrat în posesia telefonului după  eliminarea de la Survivor România

După eliminare, frumoasa cântăreață a primit telefonul înapoi și și-a petrecut toată noaptea urmărind episoadele din urmă.

Nu pot să spun că am avut aliați, e mult spus, dar am avut o conexiune foarte bună cu Cosmin. E sportiv, el a apreciat faptul că sunt o persoană care a muncit pentru tot ceea ce are. El, la fel, a muncit de mic pentru tot ceea ce are în viața lui și a fost un om care m-a ajutat, m-a inspirat și m-a încurajat mereu.

Zanni, momente exagerate de sinceritate

Zanni, la fel, chiar dacă a avut momente în care a exagerat cu sinceritatea lui, atunci când se lua de Elena și spunea că are părul alb. Ce treabă are? Puteam să-i spun și eu lui că poartă aparat dentar, dar nu are nicio legătură.

În momentul în care nu era nervos, am avut niște discuții foarte sincere cu el. Nu am simțit niciodată că mă vorbește pe la spate. El tot ce spunea pe cameră spunea și în față, că m-am uitat și eu azi-noapte”, a povestit Alexandra Stan.

Jador se contrazicea singur

Dacă pe Zannidache nu-l condamnă pentru că a spus despre ea aceleași lucruri care i le-a spus și în față, în ceea ce îl privește pe Jador acesta i-a lăsat un gust amar.

După ce a văzut episoadele trecute, și-a dat seama că ceea ce spunea în fața camerelor de luat vederi era complet diferit față de ceea ce îi spunea ei în față.

Jador, un om fals pentru Alexandra Stan

Jador una îmi spunea în față și alta spunea la interviuri. M-am uitat la emisiuni după ce am primit telefonul și eu am rămas uimită profund și dezamăgită de unele chestii.

Vorbeam și după cinci minute se ducea să dea interviu și spunea niște lucruri total opuse, eu am rămas uimită, Doamne ferește. Și nu era neapărat chestii care mă priveau pe mine, așa în general. Unii oameni pur și simplu sunt falși, cred că nici ei nu știu ce gândesc”, a spus fosta Faimoasă Alexandra Stan de la Survivor România.