Marele premiu de la Survivor România 2021 încinge spiritele!
Marele premiu de la Survivor România 2021 încinge spiritele!

S-a aflat care este, de fapt, marele premiu oferit câștigătorului Survivor România 2021! Concurenții luptă pe toate fronturile pentru acești bani, iar la emisiune nu este loc de prietenie, când este în joc o asemenea sumă.

Iată care este marele premiu al emisiunii Survivor România 2021

Cei 24 de concurenți mai râd, mai glumesc dar sunt cu ochii pe marele premiu și nimeni nu vrea să renunțe. De fapt, cu toții au de câștigat, deoarece sunt plătiți cu sume mari de bani în fiecare săptămână. Cu cât rezistă mai mult în competiție cu atât adună mai mulți bani în cont, iar unele salarii sunt chiar de invidiat.

24 de concurenți s-au înscris în emisiunea celebră de la Kanal D. Aceștia au fost împărțiți în două echipe: 12 ”Războinici” și 12 ”Faimoși”. Au mai plecat acasă dintre ei, cei care nu au dat randamentul scontat, de care publicul a vrut să se descotorosească.

Marele premiu de la Survivor România 2021 încinge spiritele!
Marele premiu de la Survivor România 2021 încinge spiritele!

Cu toții sunt cu ochii pe marele premiu

Kanal D pune la bătaie pentru Survivor România 2021 un premiu de nu mai puțin de 250.000 de lei! Dar nici salariile jucătorilor nu sunt deloc de neglijat. S-a aflat recent că Jador este cel mai bine plătit concurent, cu nu mai puțin de 4.500 de euro pe săptămână!

Cu toate acestea, chiar Jador a fost cel care a dezamăgit-o cel mai mult pe Alexandra Stan. Cântăreața este ultima concurentă care a plecat acasă și a făcut declarații șocante, după ce și-a primit telefonul și a putut să vadă declarațiile concurenților.

”Nu pot să spun că am avut aliați, e mult spus, dar am avut o conexiune foarte bună cu Cosmin. E sportiv, el a apreciat faptul că sunt o persoană care a muncit pentru tot ceea ce are. El, la fel, a muncit de mic pentru tot ceea ce are în viața lui și a fost un om care m-a ajutat, m-a inspirat și m-a încurajat mereu.

Jador, cel mai bine plătit concurent de la Survivor România 2021

Zanni, la fel, chiar dacă a avut momente în care a exagerat cu sinceritatea lui, atunci când se lua de Elena și spunea că are părul alb. Ce treabă are? Puteam să-i spun și eu lui că poartă aparat dentar, dar nu are nicio legătură. În momentul în care nu era nervos, am avut niște discuții foarte sincere cu el. Nu am simțit niciodată că mă vorbește pe la spate. El tot ce spunea pe cameră spunea și în față, că m-am uitat și eu azi-noapte”, a povestit Alexandra Stan.

Jador una îmi spunea în față și alta spunea la interviuri. M-am uitat la emisiuni după ce am primit telefonul și eu am rămas uimită profund și dezamăgită de unele chestii.

Vorbeam și după cinci minute se ducea să dea interviu și spunea niște lucruri total opuse, eu am rămas uimită, Doamne ferește. Și nu era neapărat chestii care mă priveau pe mine, așa în general. Unii oameni pur și simplu sunt falși, cred că nici ei nu știu ce gândesc”, a spus Faimoasa Alexandra Stan.