Tzanca Uraganu se jura ca Narcisa Moisa are bucurii la el
Tzanca Uraganu se jura ca Narcisa Moisa are bucurii la el

Tzancă Uraganu susține că a primit un mesaj incendiar de la Narcisa Moisa, soția lui Yoannes. Acest mesaj ar dovedi că artista are bucurii la Tzancă. Despre ce este vorba, citiți un pic mai jos.

Tzancă Uraganu susține că Narcisa Moisa, soția lui Yoannes, are bucurii la el. A făcut public un mesaj care ar arăta totul

Tzancă Uraganu spune că a primit un mesaj incendiar de la Narcisa Moisa, chiar în timp ce aceasta se afla în plic scandal cu soțul ei, Yoannes, după ce l-ar fi prins fiindu-i infidel, scrie cancan.ro.

Tzancă Uraganu susține că Narcisa Moisa ar avea sentimente ascunse pentru el, deși este căsătorită cu Yoannes și s-a luptat să se împace cu soțul ei în ultimele săptămâni.

Narcisa si Yoannes au probleme in cuplu
Narcisa si Yoannes au probleme in cuplu

Tocmai când Narcisa se împăcase cu Yoannes, Tzancă Uraganul le-a stricat din nou viața

După ce Narcisa și Yoannes și-au anunțat împăcarea și susțin că sunt mai fericiți ca niciodată, Tzancă Uraganu a aruncat o bombă în showbiz prin care o pune pe manelistă într-o postură neplăcută.

Conform lui Tzancă Uraganu, Narcisa Moisa i-ar fi făcut avansuri, deși, culmea, în urmă cu puțin timp, cântăreața i-a făcut un mega-scandal soțului său, acuzându-l de infidelitate.

Mesajul pe care Narcisa Moisa l-ar fi trimis lui Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu a postat o nouă dovadă a faptului că Narcisa ar avea bucurii pentru el. ”E normală reacția ta, dar nu pune la suflet. Tu știi ce și cum. Și când ai nervi ești frumos. Mi-e dor de tine și când o să pot o să te sun. SĂ NU DAI MESAJ ÎNAPOI!”, este mesajul făcut public de Tzancă Uraganu.

De asemenea, Tzancă Uraganul a spus că urmează o serie de dovezi și demonstrații cum că Narcisa Moisa nu este deloc ceea ce pare, iar Yoannes nu ar şti lucrurile pe care aceasta le-ar ascunde.

Tzancă Uraganu, bătut și tâlhărit de un interlop din Roșiorii de Vede

Pe de altă parte, Tzancă Uraganu a luat bătaie de la un interlop din Roșiorii de Vede. Manelistul a povestit că agresorul i-ar fi cerut să-i dea banii pe care-i avea la el și brățările de aur de la mâini.

Am fost la bulangiul ăsta de G… am fost până acolo cu fata mea că au avut și ei o problemă, nu mai vreau să dau detalii. Și separat că a cerut bani de la mine și a vrut să-mi ia brățările, că este un fomist, a sărit la mine între 20 de inși care erau acolo.

Tzancă Uraganu este ”un om al legii”

Când m-a văzut, singur, în altă parte, n-a mai sărit, n-a mai făcut nimic. Să-i dau bani! Să știe toată lumea, să audă televiziunile, nu am de ce să mă feresc.

Știe toată garda, știe… Pentru că eu sunt un om al legii, eu nu mă împotrivesc legii”, a povestit Tzancă Uraganu pe contul său de Facebook.