Tzanca Uraganu il desfiinteaza pe sotul Narcisei Moisa
Tzanca Uraganu il desfiinteaza pe sotul Narcisei Moisa

Divorțul dintre Narcisa Moisa și soțul ei, Yoannes, îi ține cu sufletul la gură pe fanii celor doi. Acum, în scandal s-a implicat și Tzancă Uraganu, care a vorbit deschis despre divorțul anului din lumea manelelor.

Iată cum îl desfiinţează Tzancă Uraganu pe soțul Narcisei Moisa

Scandalul dintre Narcisa și soțul ei a plecat în urmă cu aproximativ o lună de zile, după ce cântăreața a descoperit în telefonul lui Yoannes mai multe conversații pe care acesta le purta cu diferite domnișoare. Mai mult, a găsit și fotografii cu soțul ei în compania unor femei.

Cântăreața nu a mai suportat și a făcut totul public. A postat fotografii compromițătoare cu Yoannes, însă acesta nu s-a simțit compromis deloc, ci foarte jignit, așa că a plecat de-acasă. A uitat toți anii petrecuți cu Narcisa, a uitat de cei doi copii ai lor și a părăsit căminul conjugal.

@claudiu2478♬ sunet original – Claudiu Anița

Narcisa Moisa își așteaptă soțul acasă

Cântăreața a revenit la sentimente mai bune și i-a transmis acestuia prin multe mesaje postate pe rețelele de socializare să se întoarcă acasă.

”Băi băiatule, măi Ionuț, Yoannes, viața mea, ți-am spus în toate modurile și toate stările pe care tu mi le-ai provocat de când am văzut acele filmulețe. Revino-ți, să vorbim noi doi și să ne rezolvăm treburile. Să vedem ce avem de pus la punct, cum rămâne, cum nu rămâne. Tot ce avem noi doi la comun. Bagă-ți mințile în cap, de fapt, băi băiatule, că deja toată lumea a luat-o razna.

Am avut o situație și nu știam ce să fac și mi-am adus aminte, ia uite, dacă era el lângă mine acum și eu eram ocupată, el putea să ia atitudine. Mi-e dor! Mi-e dor de tine, viața mea! Te rog încetează cu toate postările, cu toate nebuniile pe care le faci. Nu vreau să mai plâng! Tu mi-ai provocat 15.000 de stări. Nu mai rezist. Nu mai pot”, s-a plaâns Narcisa Moisa în platou la ”Showbiz Report”.

”A sărit de pe fix”

Yoannes însă nu pare încă pregătit să se întoarcă acasă, ba spune că nu o va mai afec niciodată. Mai mult, vorbește despre ”reginele lui”, pe care le așteaptă să îi scrie pe rețelele de socializare. Acum, un alt manelist s-a implicat în divorțul din lumea manelelor.

Tzancă Uraganu a făcut declarații șocante, pe rețeaua de socializare Tik Tok. Acesta a spus că la început a crezut că Yoannes glumește atunci când face acele declarații, dar după aceea și-a schimbat total părerea.

”Omul a sărit de pe fix. Am crezut că e la locul lui, că face glume, dar ciobanu a sărit de pe fix. Nu trebuia să stea ea cu ciobanul ală în viața ei”, a conchis Tzancă Uraganu. Yoannes spunea într-un clip că el este prieten bun cu Tzancă Uraganu, cu care a copilărit. Situația se pare că s-a cam schimbat, între timp.