Proteste de strada
Proteste de strada

Covidul împarte românii în două. ”În România va fi o nouă Revoluție dacă se instituie din nou stare de urgență”. Cine face amenințarea, citiți în articolul de mai jos.

Diana Șoșoacă amenință cu o nouă Revoluție, dacă se va institui din nou stare de urgență în România

Covidul împarte românii în două după ce Diana Șoșoacă, senator independent, amenință că în România va fi o nouă Revoluție dacă se va institui din nou stare de urgență din cauza coronavirusului, scrie rtv.net.

Diana Şoşoacă, senatoarea exclusă din AUR, a declarat, sâmbătă, la România TV, că ar putea izbucni o nouă revoluţie dacă va fi decretată încă o dată starea de urgenţă. De asemenea, parlamentarul a susţinut că „România nu mai este suverană„.

Diana Sosoaca crede ca va fi Revolutie daca se va institui o noua stare de urgenta in Romania
Diana Sosoaca crede ca va fi Revolutie daca se va institui o noua stare de urgenta in Romania

Românii nu vor sta cu mâinle în sân la o nouă decretare a stării de urgență

Senatoarea Diana Şoşoacă a precizat că o nouă decretare a stării de urgenţă din cauza coronavirusului ar scoate România în stradă.

România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgenţă şi ne închid în casă, vă garantez că România iese în stradă şi va fi o nouă revoluţie la care voi participa şi eu şi alţi oameni care s-au săturat de bătaia de joc, de plandemie şi de mascaradă.

Pandemia s-a terminat

Dacă nu le intră în cap bine că pandemia s-a terminat, a spus-o şi doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoş Dinulescu de la Câmpina, a spus-o şi domnul doctor Răzvan Constantinescu.

Dacă nu încetăm cu prostiile ăstea şi ne uităm numai cum să furăm bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tătaru şi tot felul de societăţi care importă teste RT-PCR şi aparate medicale pentru care se dau parandărături. Serviciile trebuie să înceapă să-şi facă treaba, să oprească această maziliere a poporului român”, a declarat Diana Şoşoacă.

România, asasinată economic

De asemenea, senatoarea exclusă recent din AUR crede că ”e vorba de asasinat economic” şi că România este călcată în picioare.

Minele se închid. Portul Constanţa se vinde. CEC-ul se vinde. Spitalele se privatizează. România nu mai este suverană. Atenţie! O să vedeţi cine o să profite de pe urma vinderii întregii Românii, în condiţiile în care România poate fi salvată.

Problema minerilor din Valea Jiului

Uitaţi-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european, cum am fost la mineri eu şi europarlamentarul Cristian Terheş, imediat a ieşit şi a spus: închideţi minele din România!

A doua zi, marţi, a ieşit PSD că sunt de acord cu green dealul şi cu domnul Timmermans şi să se închidă minele din România. Nu PSD este cel care ar trebui să apare oamenii ăştia? Că e partid social democrat”, a spus Diana Şoşoacă.

Ce au făcut alte țări din UE

În plus, senatoarea de Iaşi susţine că alte state din Uniunea Europeană au regenociat termenele de închidere a minelor.

Atâta timp cât Polonia, Germania au renegociat termene de închidere a minelor. Polonia nu le va închide niciodată. Le va închide în 2038 şi se fac investiţii majore. Noi de ce nu avem negociatori?”, a mai declarat Diana Şoşoacă.

Raed Arafat și mărțișoarele

Mi s-a părut inacceptabil să îşi aroge domnul Arafat calitatea de a permite oferirea de mărţişoare, asta poate în statul din care vine dânsul, nu în România. Ăsta e un obicei. E drept cutumiar.

Orice adevăr spui. E vorba de domnul Rafila, ne interzicea să oferim mărţişoare. Apoi, apare domnul Arafat care spune că aveţi voie, De Sf Valentine a apărut cineva care să spună să nu daţi flori?”, a mai precizat Diana Şoşoacă.