Diana Sosoaca are promisiuni ca poate deveni presedintele Romaniei
Diana Sosoaca are promisiuni ca poate deveni presedintele Romaniei

Diana Șoșoacă a fost sedusă de promisiunea că ar putea deveni președintele României! O spune chiar liderul AUR, George Simion, care a vorbit despre motivele ”divorțului” dintre Diana Șoșoacă și AUR!

Diana Șoșoacă are promisiuni că poate deveni președintele României

Războiul dintre Diana Șoșoacă și membrii partidului AUR continuă. Aceasta nu uită că a fost dată afară din partidul pentru care acum două luni făcea campanie electorală și se lansează în atacuri de tot felul.

La rându său, președintele formațiunii, Gerge Simion, a ales să vorbească deschis despre aceste acuzații. Simion spune că a văzut cum Diavolul și-a băgat coada, iar senatoarea a fost distrasă de la drumul său de lumina reflectoarelor și promisiuni deșarte.

Diana Sosoaca are promisiuni ca poate deveni presedintele Romaniei
Diana Sosoaca are promisiuni ca poate deveni presedintele Romaniei

George Simion lasă deschisă calea dialogului

”Eu i-am tot luat apărarea… Dar au fost conflicte. Ziua şi conflictul, nu poţi să faci o echipă în felul ăsta. Eu i-am luat apărarea şi am spus că nu o dau afară. Dumneaei a declarat că EA a plecat din partid, nu noi am dat-o afară. Ea a plecat din partid.

Crede că o să facă echipă cu acest domn fost deputat Ninel Peia şi Francisc Tobă, căruia noi nu i-am validat mandatul. Încercăm să ţinem cu credinţa, dar văd că Diavolul şi-a băgat coada. Văd mândria, Diavolul nu este perfect cum este Dumnezeu. Diavolul este orgolios, e ipocrit şi face greşeli. Mai bine că s-a întâmplat acum decât să ajungem la un conflict total”, a declarat liderul AUR, George Simion, la Antena 3.

Întrebat dacă exista posibilitatea unei împăcări între AUR și Diana Șoșoacă, George Simion a răspuns răspicat: ”Eu ţin la dialog, ţin la unire şi îmi doresc să dialoghez. Ţin la Diana, dacă renunţă la mândrie, ea a tot avut sincope, să fie constantă şi dacă va avea acţiuni cum trebuie, i-am zis şi public că este o victimă. Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii. Ninel Peia şi Francisc Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării. Nu cred că o să ajungă preşedintele ţării”, a subliniat acesta.