CTP, atac la Diana Sosoaca
CTP, atac la Diana Sosoaca. Sursa foto: playtech.ro

Cristian Tudor Popescu continuă analizele asupra senatoarei independente Diana Șoșoacă. Binențeles, jignirile au curs în valuri. Mai nou, hârșitul analist politic este atras de partea anatomică a politicianului.

Cristian Tudor Popescu, scârbit profund de Diana Șoșoacă. Ziaristului îi este silă să îi pronunțe și numele

Cristian Tudor Popescu a făcut noi declarații despre Diana Șoșoacă, fost senator AUR, actual senator independent.

Jurnalistul i-a schimbat porecla politicianului, spune că nu merită să îi pronunțe nici numele, iar într-un final a ajuns să se declare interesat de partea anatomică a Dianei Șoșoacă.

Diana Sosoaca, radiografiata de CTP
Diana Sosoaca, radiografiata de CTP

Care este noua poreclă a Dianei Șoșoacă

Doamnei îi spuneam până acum senatoarea Cascada Urlătoarea. O să-i schimb apelativul cam o dată pe săptămână, pentru că e bine să facem lucrul ăsta. E foarte activă doamna. O să-i spun doamna Balivernă săptămâna asta.

Doamna Balivernă mă interesează în primul rând din punct de vedere anatomic. Aici vedeți deschiderea pe care o realizează maxilarele doamnei, mandibula – cât se poate duce de jos.

Diana Șoșoacă aduce cu un boa constrictor

Există niște instantanee în care e mult mai mult decât atât, se apropie de ceea ce realizează un boa constrictor. Mă întreb dacă dânsa posedă cumva ceea ce se numește osul pătrat. Șerpii au osul pătrat, care e poziționat orizontal, și în clipa în care șarpele deschide gura – și o deschide formidabil – ca și doamna Balivernă, se duce în poziție verticală, inserat în maxilare.

Sunteți curajos. Dorea să-l înghită pe omul ăla la care zbiera. Acolo era un om de ordine și această doamnă l-a amenințat în cel mai pur stil mafiot – Dacă nu te dai la o parte din fața mea, nici nu știi ce-ai să pățești.

Diana Șoșoacă face amenințări mafiote

Mi-a mai venit ceva…doamna Ciocioacă, pentru că are foarte multe cioace în dotare. Îl amenință pe acel om, care are niște instrucțiuni. El este pus acolo să facă o treabă. Este un absolut nevinovat care își face fișa postului. Această amică a poporului se năpustește asupra lui, îl amenință în stil mafiot. Ce să obții din asta?

Stimați simpatizanți ai doamnei Ciocioacă, ce să obții amenințând și împingându-te cu agenții de pază? Sunt niște oameni care nu au nicio responsabilitate în legătură cu ce vrea să discute doamna cu ministrul. Au niște instrucțiuni – să nu lase pe nimeni să treacă. Doamna nu are dreptul să treacă pe acolo cu acea legitimație pe care o agită.

Diana Șoșoacă, șefă de bandă

Să nu-și folosească legitimația de parlamentar în acest mod ticălos și ilegal, pentru că asta face cu această legitimație pe care o agită. În fața Ministerului Sănătății, acum două săptămâni, după Balș, acolo spunea jandarmilor mă lăsați să intru eu singură sau vreți să intru cu toți ăștia din spatele meu în clădire?

Din nou, amenințare de șefă de bandă, de gașcă. Asta este esența comportamentului doamnei. E greu. Simplul fapt de a-i pronunța numele sau chiar a mă referi la această ființă este înjositor. Nu se poate să lași lucrurile astea. Sunt mulți care tac în clipa de față pentru că le este frică de deschiderea asta a maxilarelor cucoanei. Cine știe ce mai scuipă în continuare, cum mai amenință și ce mai face?”, a spus Cristian Tudor Popescu la DIGI24.