Emi Pian ar fi implinit 40 de ani astazi, de 1 Martie
Emi Pian ar fi implinit 40 de ani astazi, de 1 Martie

S-a aflat ce a facut familia lui Emi Pian de ziua interlopului. Poliția a intervenit de urgență. Ce s-a întâmplat, citiți în articolul de mai jos.

Familia lui Emi Pian, amendată chiar de ziua interlopului. Cum s-a ajuns la așa ceva

Ce a facut familia lui Emi Pian în ziua când acesta ar fi trebuit să împlinească 40 de ani. Poliția a intervenit de urgență și s-a lăsat cu amenzi grele.

Zi tristă în familia lui Emi Pian, care astăzi ar fi trebuit să-și serbeze ziua de naștere, respectib împlinirea a 40 de ani. Familia și cunoscuții acestuia s-au adunat în casa Duduienilor și l-au plâns din nou, la mai bine de șapte luni de când acesta a fost asasinat.

Comemorare de ziua lui Emi Pian
Comemorare de ziua lui Emi Pian

Comemorarea lui Emi Pian, întreruptă de polițiști 

Comemorarea lui Emi Pian a fost întreruptă de polițiști după imaginile apărute în spațiul public de la eveniment. Zeci de persoane s-au strâns în locuința acestuia, nerespectând vreun moment regulile de protecție.

Astăzi, 01 martie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 19 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la un eveniment în desfășurare, într-o locuință situată în zona sa de competență.

Câte persoane au fost amendate

La fața locului s-au deplasat polițiști, care au identificat peste 20 de persoane. La acest moment sunt aplicate măsurile legale, în conformitate cu prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost identificate și sancționate contravențional cu amendă, pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 30 de persoane. Cuantumul sancțiunilor se ridică la 21.000 lei”, a transmis Poliția Română.

Maneliști celebri, prezenți la comemorarea lui Emi Pian

La eveniment au fost prezenți persoane apropiate ale lui Emi Pian, dar și Florin Salam, Adi Minune și Costel Biju care au cântat în memoria lui.

Emi Pian a fost sărbătorit cu masă mare și cântece de jale. Maneliștilor li s-a alăturat și Aly, fiul cel mare al lui Emi Pian, pe numele lui real Gabriel Duduianu.

Ce au cântat maneliștii familiei îndurerate

Îți plăcea cu familia/Acum un an cu toți dansam/Dar de azi, de ziua ta, nu e, nu e nimenea/Și mă uit la mama mea/E bolnavă, săraca”, sunt câteva din versurile cântate de cei doi maneliști.

Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost asasinat în dimineața zilei de 4 august de un individ dintr-un clan rival. Florin Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România.

Cine l-a ucis pe Emi Pian

Emi Pian fost ucis anul trecut de fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila. Scandalul încheiat cu moartea lui Emi Pian a pornit de la un joc de barbut.