George Simion, acuzat ca ar fi homosexual
George Simion, acuzat ca ar fi homosexual. Sursa foto: Youtube

George Simion, jignit în ultumul hal de Ninel Peia, liderul Partidului Neamul Românesc. Acesta din urmă îl acuză pe liderul Alianței pentru Unirea Românilor că ar fi homosexual.

George Simion ar fi homosexual și ar avea un iubit cu care locuiește într-o garsonieră. Cine face acuzațiile

George Simion a fost jignit în ultimul hal, scrie epochtimes-romania.com. Liderul AUR este acuzat de Ninel Peia, liderul Partidului Neamul Românesc, că ar fi homosexual. În plus, Ninel Peia susține că Simion este ”cățelul” lui Marius Lulea și a negat că partidul său ar avea ca obiectiv ruperea Alianței pentru Unirea Românilor.

Întregul scandal a pornit din momentul în care cei din AUR au exclus-o pe Diana Șoșoacă, însă atacurile din ultima vreme au depășit bariera bunului simț.

George Simion ar fi homosexual
George Simion ar fi homosexual

George Simion ar avea drept stăpân pe Marius Lulea

La ordinul stăpânului său, Marius Lulea, George Simion atacă suburban Partidul Neamul Românesc. Ieri, 13 februarie, autoproclamatul lider al AUR, George Simion, ascultând de ordinul adevăratului stăpân al acestei Alianţe, Marius Lulea, a înregistrat un apel către membrii AUR, lucru specificat în clar la începutul clipului.

În acesta, Simion atacă total nejustificat şi suburban figuri marcante ale Partidului Neamul Românesc. Astfel, Colonelul Francisc Tobă, astăzi parlamentar, este numit criminal, iar şeful Neamului Românesc, Ninel Peia este gratificat ca fiind un fost pesedist, un individ profund corupt. 

Ninel Peia dat afară din PSD de Liviu Dragnea

George Simion ocoleşte faptele, deturnând adevărul, acela că Francisc Tobă nu are nici o condamnare pentru vreo faptă reprobabilă, iar eu, Ninel Peia, am fost dat afară din PSD direct de către Liviu Dragnea atunci când am ridicat vocea exprimând sentimente naţionale pe care PSD încerca încă de pe atunci să le înăbuşe.

Recunosc că, în cadrul PSD, am încercat să formez un val patriotic tocmai pentru ca românii să aibă undeva o tribună de exprimare şi o susţinere politică constructivă. Acest lucru a depăşit puterea de înţelegere a lui Liviu Dragnea, care a făcut ceea ce ştia mai bine: m-a dat afară din partid fără a avea şansa de a da explicaţii, aşa cum ar fi fost normal într-o formaţiune politică profund democratică”, a scris Peia pe Facebook, potrivit Epoch Times.

Ninel Peia vrea de la George Simion să recunoască că este homosexual

În plus, Ninel Peia îl somează pe George Simion să recunoască că este homosexual. De asemenea, Ninel Peia susține că George Siomion s-ar iubi cu un alt tânăr, cu care de altfel locuiește într-o garsonieră din Tunari.

Tot acest grup este şi cel care a finanţat şi susţinut masiv AUR, financiar şi nu numai. Astăzi, grupul oligarhic condus de Lulea are mari interese de afaceri în domeniul imobiliar, chiar în Ilfov. Şi, evident, Simion îndeplineşte dorinţele stăpânilor săi, ca un căţel fidel ce este.

Ninel Peia îl provoacă la discuții și pe Marius Lulea

Din această cauză îi cer, public, domnului Marius Lulea să participe, la orice post TV, în care să dezbatem situaţia afacerilor mele şi ale intereselor domniei sale, să vedem cât de corupt este Ninel Peia şi ce jocuri face grupul oligarhic Lulea.

Spun aceste lucruri pentru că definiţia corectă a afacerilor marca Lulea este aceea că a fondat şi conduce cu mână de fier un grup oligarhic care controlează şi finanţează AUR, folosindu-se imund de ideologia pe care AUR pretinde că o urmează cu sfinţenie.

Orientarea sexuală a lui George Simion ”nu ar fi tradițională”

De asemenea, îi cer lui Marius Lulea să confirme faptul că George Simion locuieşte de ani de zile într-o garsonieră dintr-un imobil deţinut de Lulea, împreună cu un alt tânăr, şi el fondator al AUR. Garsoniera se află în Tunari.

Mai mult, dat fiind că există suficiente informaţii care spun că orientarea sexuală a lui Simion nu este deloc una tradiţională. Şi cum homosexualitatea nu este ilegală şi apartenenţa la această minoritate sexuală este neglijabilă din punct de vedere public, îi cer lui George Simion să-şi recunoască orientarea sa homosexuală.

Cu cine s-ar iubi George Simion, liderul AUR

Dacă dânsul crede că afirmarea orientării sale sexuale în mod public i-ar putea dăuna, îl îndemn să mă informeze în privat, telefonic, sau prin alte metode care să nu îl afecteze, dacă aceasta este părerea sa, cum că homosexualitatea sa este ceva ruşinos.

Mai mult, am vrea să mai ştim şi dacă Simion are o relaţie amoroasă cu tânărul membru fondator al AUR cu care locuieşte împreună în garsoniera despre care vorbeam mai sus, cea din Tunari”, a completat Ninel Peia.