Acuzatii grave pentru Manu Bombardieru
Acuzatii grave pentru Manu Bombardieru

Manu Bombardieru, ginerele lui Sile Cămătaru, este acuzat de scalvie de către unul din angajații săi. Lucian Gănescu îl acuză pe interlop că nu l-a plătit după ce i-a muncit.

Acuzații grave pentru Manu Bombardieru. De ce îl acuză un fost angajat pe ginerele lui Sile Cămătaru

Manu Bombardieru, celebrul interlop din București, are probleme grave. Unul dintre angajații săi îl acuză pe interlop de scalvie.

Lucian Gănescu are doar 29 de ani și susține că a fost victima torturilor interlopului. Bărbatul a fost lăsat fără buletin în decembrie și fără telefon mobil.

Acuzatii grave pentru Manu Bombardieru
Acuzatii grave pentru Manu Bombardieru

Lucian Gănescu a fost barman în barul lui Manu Bombardieru

Victima a făcut plângere la poliție împotriva interlopului Daniel Emanuel Dan, zis Manu Bombardieru, 39 de ani. Lucian Gănescu a mai lucrat pentru Manu Bombardieru.

În 2018, am văzut un loc de muncă la mica publicitate. Am dat interviu și am fost acceptat la clubul lui de noapte, ca barman. Pe vremea aceea nici nu știam de Manu, aveam nevoie de loc de muncă și speram că o să fie bine”, a povestit Lucian Gănescu.

Manu Bombardieru, caracter josnic cu angajatul său

Pentru al doilea loc de muncă a primit ”ok-ul” pe Facebook și a venit la București special de la Suceava, locul de domiciliu din buletin, unde e luat în spațiu de o mătușă. ”Maică-mea nu are discernământ, tata e mort…”, explică Lucian Gănescu. A crezut că va fi bine, de data asta.

Te muți la mine, în anexa de la sala de sport, îți dau mașină. Că ai permis, așa mi-a zis. Ulterior, am înțeles că el dorea să aibă, de fapt, un sclav. I-am cărat tone de gunoi de pe șantier. Am luat capace, scuipați. Eram în sala lui, el era cu cineva, și mi-a dat una cu o curea, așa, din grădină, cum se spune. Zicea că nu e mulțumit de cum am făcut curat”, susține Lucian Gănescu.

I s-a făcut pierdut buletinul

Contabila m-a tot amânat cu contractul, la un moment dat, Manu mi-a zis: s-a pierdut buletinul. Așa am rămas și fără act”, adaugă Lucian Gănescu.

Pentru 100 de lei pe zi, bărbatul e tocmit din nou de Manu Bombardieru pentru a-i curăța gunoiul de pe o proprietate. În disperare, fiindcă restaurantele și barurile sunt închise, barmanul acceptă. Spera că-și va recupera și actul de identitate.

Manu Bombardieu nu a vrut să-l plătească pe angajatul Lucian Gănescu

La finalul zilei, Manu Bombardieru nu a vrut să-l plătească, pe motiv că nu e totul ”lună”. Tânărul îi spune că nu mai vine la lucru. Interlopul însă îi confiscă telefonul:

Dacă nu vii și mâine la 8.00, să termini ce-ai început, ți-l sparg”. Aparatul dispare. ”Era un telefon vai de capul lui, ecranul era deja crăpat. Nu cred că făcea mai mult de 70 de lei. Dar era al meu”, spune Lucian Gănescu.

Cine este de fapt, Manu Bombardieru

Manu Bombardieru, pe numele lui adevărat Dan Emanuel Dan, a devenit cunoscut în umă cu câțiva ani când un interlop celebru l-a lăsat fără nevastă.

Femeia lui Manu Bombardieru fugise cu fratele lui Sile Pietroi, un alt interlop cunoscut în Capitală. Pe atunci, Manu Bombardieru ave puțin până în 30 de ani.

Nicoleta, fiica lui Sile Camataru, este casatorita cu Manu Bombardieru
Nicoleta, fiica lui Sile Camataru, este casatorita cu Manu Bombardieru

Nevasta lui Manu Bombardieru, vrăjită definitiv un alt interlop

De șmecher ce era pe atunci Manu, d-aia s-a dus nevasta lui după fratele lui Sile Pietroi! Pur și simplu a fugit după fratele lui Pietroi!”, spunea atunci un bărbat care avea legături strânse în lumea interlopă, scrie libertatea.ro.

Un apropiat de-ai “Bombardierului” a confirmat atunci: “A fost în război. D-asta zicea Manu că a intrat peste ăia ai lui Pietroi în casă”.

Cum a devenit Manu din Bombardier Cămătar

Între timp Manu Bombardieru a divorțat de cea care l-a lăsat cu o fetiță, iar conflictul s-a încheiat atunci când tânărul interlop a luat-o de soție pe fiica lui Sile Cămătaru.

Nicoleta, fata lui Sile Cămătaru, și Manu Bombardieru au doi copii, o fetiță, Nicole Giulia, de 2 ani, și un băiețel.