Diana Sosoaca, amendata de 3 ori in cateva ore
Diana Sosoaca, amendata de 3 ori in cateva ore

Diana Șoșoacă a avut un șoc luni dimineață, după protestele din weekend. Ce a pățit senatorul independent, citiți în articolul de mai jos.

Diana Șoșoacă a trăit șocul vieții, luni, după protestul din Capitală. Ce s-a întâmplat

Diana Șoșoacă a avut un șoc luni dimineață, după ce a participat la proteste în weekend. Ce a pățit senatorul independent, vedeți în rândurile următoare.

Diana Șoșoacă a primit trei amenzi, toate în valoare de nu mai puțin de 4.500 de lei, pentru refuzul de a purta mască la mitingurile de sâmbătă seară, au declarat pentru g4Media.ro surse oficiale. Amenzile au fost date de jandarmi, pe care fostul Diana Șoșoacă i-a numit frați în timpul protestului.

Cei mai multi dintre protestatari nu au purtat masti de protectie
Cei mai multi dintre protestatari nu au purtat masti de protectie

Diana Șoșoacă, a primit 3 amenzi în decurs de câteva ore

Diana Şoşoacă a primit trei sancțiuni similare în fiecare din cele trei locuri în care au avut loc mitingurile anti-mască: în Piața Victoriei, Piața Leu și Parcul Izvor. Pe lângă această sancţiune, alte 30 de amenzi au fost date în urma protestului anti-mască, au declarat surse oficiale.

Jandarmeria a anunțat sâmbătă seară că a aplicat amenzi în valoare de 29.950 de lei pentru 30 de participanți la manifestațiile împotriva restricțiilor care au avut loc în București, precizând că se fac în continuare verificări pentru identificarea și a altor persoane care au încălcat regulile sanitare.

Protestatarii nu au purtat măști de protecție la protestul anti-mască

În București au avut loc sâmbătă două proteste, unul în Piața Victoriei, celălalt în Piața Universității, la care au participat sute de manifestanți. Cele două grupuri s-au unit ulterior în Parcul Izvor, de unde au pleca spre Palatul Cotroceni.

Protestatarii nu au purtat mască și nu au respectat distanțarea fizică. Protestul împotriva restricțiilor, organizat sâmbătă în București, a reunit personaje care mai de care mai pitorești.

Cine s-a mai aflat printre protestatari

De la senatoarea Diana Şoşoacă, cea care și-a făcut un renume din refuzul purtării măștii, la omul de televiziune Luis Lazarus, un pasionat al teoriilor conspirațiilor, și până la oameni obișnuiți care au ieșit în stradă pentru a cere stoparea vaccinării obligatorii, chiar dacă aceasta nu există, personaje care vor să înceapă revoluții, asemenea lui Joker, și nelipsiții ”daci liberi”.

Organizatorii protestului aveau autorizație pentru a strânge la protest maximum 100 de persoane, însă numărul a fost cu mult mai mare. Astfel, la protestul ilegal au participat de fapt în jur de 1000 de oameni.